بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آهای زود رنج خواستنی من دوستت دارم❤️چشم بد دور عاشق توام فدا مداتم بی برو بیا 😌خیلی وقته رفته دل و جونم واسه چش و ابروت بخدا🤪 _____عاقا جونم برات بگه 😏اونجایی که دیدیم حتی عقابام این رلن😒و تنها موجودی که سینگله روی کره ی زمین مایم😏گفتیم باس کاری کرد😏این چنین شد که تصمیم گرفتیم دم به تله بدیم و بعد از سالها گول دو تا چش سیاهشو بخوریم 🫠 بیفتیم تو دام عاشقی😌 و پیمون ببندیم با گردن نگیر ترین 😐موجود روی زمین🫠😂👻❤️
اگه قصدت خودکشی هست اصلا با قرص این کار را نکن..پدرم از بس قرص بیخود خورده کبدش را داغون کرده.ماهم داریم نابود میشیم..پاشو یه سر برو بیمارستان یه تاب بخور.ببین سلامتی چه نعمتیه..دردهایی هست که گریت میگیره..اگه مشکل مالی داری همه دارن..اگه عشقی..ک.و.ن..لق عشق وعاشقی..قشنگ بگو دردت چیه؟؟
کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم