2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص تعداد بالا بخورم خلاصم میکنه یا چی؟

نه هیچیت نمیشه آخرش از هوش میری وقتی به هوش میای کلیه و کبدت از کار نیفته و معدت تا خوده قیامت درد می‌کنه 

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

وای  ن دختر 

نکن لطفا حتی حرفام نزن

آهای زود رنج خواستنی من دوستت دارم❤️چشم بد دور عاشق توام فدا مداتم بی برو بیا 😌خیلی وقته رفته دل و جونم واسه چش و ابروت بخدا🤪 _____عاقا جونم برات بگه  😏اونجایی که دیدیم حتی عقابام این رلن😒و تنها موجودی که سینگله روی کره ی زمین مایم😏گفتیم باس کاری کرد😏این چنین شد که تصمیم گرفتیم دم به تله بدیم  و بعد از سالها  گول دو تا چش سیاهشو بخوریم 🫠 بیفتیم تو دام عاشقی😌 و پیمون ببندیم با گردن نگیر ترین 😐موجود روی زمین🫠😂👻❤️

بله

با مسکن که قطعا نمیشه 

بنظرم سعی کن قوی باشی 

برای همه چیز راه حلی وجود داره جز مرگ 

دوست خودم سه بسته قرص خورد الان از معده درد داره گریه میکنه 

اگه هم دوست داری با یکی حرف بزن لاقل سبک شی 

تازه تو خود نینی سایت خیلیم بهتره هیچکی نمیشناستت

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفمه🌱جان عزیزت لایکم نکن

نمیدونمنمیدونم حتی دیگه چی باید بگم

آرامش خودتو حفظ کن صبوری کن 

حتی ی برگه بزار جلوت بشین بنویس هر چی تو ذهنته و عذابت میده 

اگه چیزی هست که میتونی به زبون بیاری من میتونم باهات صحبت کنم تو پی وی نینی سایت

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفمه🌱جان عزیزت لایکم نکن

اگه قصدت خودکشی هست اصلا با قرص این کار را نکن..پدرم از بس قرص بیخود خورده کبدش را داغون کرده.ماهم داریم نابود میشیم..پاشو یه سر برو بیمارستان یه تاب بخور.ببین سلامتی چه نعمتیه..دردهایی هست که گریت میگیره..اگه مشکل مالی داری همه دارن..اگه عشقی..ک.و.ن..لق عشق وعاشقی..قشنگ بگو دردت چیه؟؟

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم