2777
2789
عنوان

حالم بده فهمیدم هنوز هم باهمن بهم خیانت میکنه باردار هم هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 35 پست
منم دقیقا در لفافه گفتم کاش بفهمیم ... هنوزم دیر نشده برای نسل بعد باید به فکر باشیم اینجوری پیش بر ...

ماها ب خودمون رحم نکردیم امیدوارم خدا بهمون رحم کنه...بخدا همین چتد ساعت پیش ی مرد متاهل پیام داده گفت گفت خانم فلانی سلام وقت بخیر گفتم سلام خیره چیزی شده پیام دادین گفت فقط میخلستم حالتو بپرسم...مثلا زنو بچه داره 

در کل فهمیدم زنه دنبال پوله مثلا پیامش رو دیدم اینو واسم بگیر فلان چیزو واسم بخر و ی بار عکس پست کرده بود پول و زندگی لاکچری میخوام کدوم خری میاد باهام دوست شه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماها ب خودمون رحم نکردیم امیدوارم خدا بهمون رحم کنه...بخدا همین چتد ساعت پیش ی مرد متاهل پیام داده گ ...

خاک تو سرش بگو حال زنتو خواهر مادرتو بپرس نکبت

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

زنه هم ازم بزرگتره هم هیکلش بد ریخت تره قیافش معمولیه عکسش رو نشون دوستم دادم بهش گفتم این زنه چطوره ...

مردا چشمایِ کور شده شون فقط به یه چیزه اونم اینه👈🍑

فکر کردی براش مهمه چه‌ شکلیه !!

کثافتای لجن

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️