2777
2789

خودتو دست کم نگیر و خودتو دوست داشته باش به رفتارهای چرت دیگران توجه نکن فقط کافیه اونا بفهمن میتونن با رفتار و حرفاشون بهمت بریزن دیگه به ضعیف بودنت پی می برند اما اصلا توجه نکن و با خودت که خلوت میکنی ویژگی های خوبتون برای خودت بزرگ کن و عاشق خودت شو و بگو من ضعفی ندارم که بخوام به حرف های چرت دیگران بهم بریزم و واکنش نشون بدم من یه آدم نرمالم و وقتمو پای این چیزی بی اهمیت تلف نمیکنم

ببین رفتارتو  قوی کن بگو که با اونا هیچ حساب شوخی چیزی نداری و حیران بهشون نگاه کن اونا مشکل دارند عزیزم اونا میخوان تویی که سالمی رو بهت انگ  آدم غیر نرمال و مشکل دار بچسبونن در حالی که اینجوری نیست بگو من با آدمهایی سبک مغز بحث نمیکنم هر کی هستن اونه آدماز دوست نیستند دشمنن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین رفتارتو  قوی کن بگو که با اونا هیچ حساب شوخی چیزی نداری و حقیرانه بهشون نگاه کن اونا مشکل دارند عزیزم اونا میخوان تویی که سالمی رو بهت انگ  آدم غیر نرمال و مشکل دار بچسبونن در حالی که اینجوری نیست بگو من با آدمهایی سبک مغز بحث نمیکنم هر کی هستن اونه آدماز دوست نیستند دشمنن

آدم مسلمون و مومن و خوب هیچ وقت آدم دیگه ای رو اذیت نمیکنه یا ضعفش سوءاستفاده کنه  که قطعا شما سالمی فقط خودتو در گیر بازی کثیف اونا کردی که آزار دادن توئه پس اینا قطعا آدمهایی خوبی نیستن