2777
2789
عنوان

ده سال پیش خانمی رو دوس داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 5636 بازدید | 261 پست
عزیزم ادما وابسته کسی میشن که ازش تو ذهنشون بت ذهنی بسازنگفتن خانوم زیبا بودهاینجا بت ساخته از زیبای ...

درسته. وابستگی بود نه عشق.

من چون اونو از دست دادم احساس بی لیاقتی می کنم، کلی احساسات بد مثل حسادت و اینکه بلد نبودم چطور رفتار کنم.

حسودیم میشه به پسر زرنگا

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ناز و زنانه و دلبرانه یعنی چه جوری ؟

نگاهاش به آدم، لقمه گرفتن، وقتی که نوازشش می کردم واکنش هاش، شوخی های به موقعش. 

مثلا وقتی پشت فرمون بودم موهای دستمو نوازش می کرد خیلی لدت بخش بود. حرفاش شیرین بود. 

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

خیلی دوست دارم بدونم ناز و دلبرانه و زنانه رفتار کردن از نظر آقایون چجوریه میشه بگید

مهربونی، تحویل گرفتن، نوازش کردن، طرز نگاه کردن، شیرین سخنی

صرفا زیبا نه- بی رحم و سنگدل😉اگر یک زن ب زیبایی اش تکیه کنه میبازه، چیزی ک عمژقا مرد رو مجذوب زن می ...

در دسترس نبودن

پول خرج می کردم . از فریب و دروغاش بدم میومد ولی کاش با همه اینا سخت نمی گرفتم.کاش اون وقتا میدونستم ...

نی نی سایت جای مشورت در مورد تصمیمات مهم زندگی نیستش. 

کمتر کسی اینجا میتونه به شما واقعا کمک کنه و درست راهنمایی کنه.

اتفاقا شما نباید خودت رو سرزنش کنی که از فریب و دروغ بدت میومده.

یعنی الان به این نتیجه رسیدی که اشکال نداشته برای مثال بهت دروغ می‌گفته ؟! 

به نظر من راهنمایی گرفتن از یک روانشناس خبره و کاربلد میتونه به شما کمک میکنه. 

در دسترس نبودن

چون وقتی یکی در دسترست نیس نمیتونی اون آدم رو شف کنی و این کنجکاوی خیلی عطش میندازه ب جونت و در موردش تخیل و اغراق هم میکنی، ازش بت میسازی، کشش جنسی هم هی بیشتر میشه چون برآورده نمیشه، مطمئن باش اگر همسرت میشد بعد از ۶ ماه زندگی و شناخت اون زن ، دیگ از این تب و تاب و هیجان شدید خبری نبود، نمیگم دوسش نمیداشتیا، ولی این هیجان شدید دیگ ازبین میرفت.

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

ولی بنظر من مردا ب سفیدی و خوشگلی واندام بیشتر ازینا اهمیت میدن

اونم هست ولی اگه با همه چی کنار بیان و تحمل کنن معمولا پسرا قدرشو نمیدونن و متوجه اشتباهات رفتاریشون نمیشن و به خودشون نمیان. وقتی بخواد ترکشون کنه قدرشو میدونن

دقیقا درست میگین. رفتارم سالم نیست. به کمبودهای شخصیتیم ربط داره. تازه بعدا متوجه شدم که همزمان با م ...

اگر در گذشته پدر و مادری داشته ای ک بهت بها نمیدادن و همیشه حس ناکافی بودن بهت میدادن ، در آینده هم میگردی آدمایی رو شکار میکنی ک همون حس ناکافی بودن و اضطراب طرد شدن و اندوه عمیق رو برات بازتولید کنن، شاید اگر همین خانم عاشقت میشد و کنارت میموند ازش سرد میشدی چون دیگ حس طرد شدن و نادیده گرفته شدن و اضطراب و ناکافی بودن رو ازش دریافت نمیکردی، این داستان خیلی غم انگیز ولی واقعیه

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

پول خرج می کردم . از فریب و دروغاش بدم میومد ولی کاش با همه اینا سخت نمی گرفتم.کاش اون وقتا میدونستم ...

همونجور ک پسر دخترباز راه و چاه مخ زدن دخترا رو یاد گرفته، دختری هم ک همزمان با چندنفر لاس میزنه اونم ب خووووبی راه و چاه دلبری کردن از پسرا رو یاد گرفته و خیلی راحت و حرفه ای میتونه با حرکات و عشوه هاش دل مردا رو ببره، چون تجربه زیاد داره و آزمون و خطاهاش رو قبلا کرده، و ضمنا آدمای این مدلی عشقشون از ته دل نیس، فقط ی نمایشه، میخوان طرف مقابل وابستشون بشه و براشون کارهایی ک میخوان رو کنه.

قضیه اینه.

اسم کاربریتون مطالعات زنانه، ولی این تاپیک و پاسخ های صادقانتون کمک میکنه ب درک عمیقتری از مردان و مکانیسم عاشق شدنشون برسیم.

این خوبه🌹

اونم هست ولی اگه با همه چی کنار بیان و تحمل کنن معمولا پسرا قدرشو نمیدونن و متوجه اشتباهات رفتاریشون ...

ی دختر مهم نیس ک چقدر عاشق و شیدا شده، باید بتونه در همون لحظه ک ی مرد باهاش بدرفتاری میکنه اون رو تنبیه کنه، منظورم از تنبیه گرفتن توجه و اهمیتی هست ک ب مرد میده، گرفتن خودش از اون مرد و توانایی فاصله گرفتن از مرد.

دختری ک در لحظه مناسب قادر باشه همچین رفتاری از خودش نشون بده هرررگز تاکید میکنم هرررگز از ی مرد شکست نخواهد خورد و مرد برای همچین زنی ارزش و احترام بیشتری قائل میشه.

ولی دختری ک با وجود بدرفتاری یه مرد همچنان میمونه و بدتر از اون ناز مرد رو هم میکشه فقط باعث میشه اون مرد گستاخ تر بشه و هرگز فرصت  دلتنگی و قدرشناسی رو ب مرد نمیده، و فقط وقتی یک مرد قدرش رو میفهمه ک از دستش داده باشه، ولی دختر اول همزمان ک در رابطه با مرد هست مورد قدرشناسی قرار میگیره، عمیقا باور دارم ک یک زن قبل از عشق ورزیدن باید تنبیه کردن رو بلد باشه، چون در غیراینصورت شکست میخوره، از غرور کاذب مرد!!!