هـیـــــولـآ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/06 تعداد پست: 2869 عنوان بنظرتون این که واسه تولد شوهر چیزی نخریم خیلی زشتهههه علامت سوال 260 بازدید | 21 پست ؟؟؟؟ البته من بهش گفتم بیا بریم پاساژ خرید کنیم میخوام برات هدیه بخرم قبول نکرد انگار غیرتش اجازه نداد یه زن براش خرید کنه 😂 دیگه بعدش هیچی خب چیکار کنم خودش نخواست منم شرایط رفتن به بازارو نداشتم تولدش نهم بود حالا همش میگم نکنه تولد منم اون چیزی نخره 😂 بد شد که 🥲 هرکسی کهبال داره صرفاً فرشته نیست ، شاید نوار بهداشتیه ⊙.☉ 1403/10/13 | 18:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مرلین_موونرو عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 786 کاش ی چیز کوچولو شده یه ماگ یا جاکلیدی براش میگرفتی خیلی حس خوبی داره یکی به یادت باشه
هـیـــــولـآ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/06 تعداد پست: 2869 خب تو از قبل به فکر خرید میبودی نه همون روز🥴 از قبل هم شرایط شو نداشتم و هنوز حقوق نگرفته بودم هرکسی کهبال داره صرفاً فرشته نیست ، شاید نوار بهداشتیه ⊙.☉
kokomelon عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 1316 قبول کن براش ارزش قائل نبودیینی چی شرایط رفتن به پاساژ نداشتی؟یک هفته زودتر میرفتی ده روز زودتر اصلاباز اگه پول نداشتی قابل قبولتر بود
هـیـــــولـآ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/06 تعداد پست: 2869 نه بد نیست ولی میشد سفارش بدی وزنش بالاست قدش خییییلی بلنده هرچی سفارش بدم ممکنه اندازش نباشه من گزینه م لباس بود هرکسی کهبال داره صرفاً فرشته نیست ، شاید نوار بهداشتیه ⊙.☉
هـیـــــولـآ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/06 تعداد پست: 2869 قبول کن براش ارزش قائل نبودیینی چی شرایط رفتن به پاساژ نداشتی؟یک هفته زودتر میرفتی ده روز زودتر اصلا ... نهههه واقعا دوسش دارم الان بنظرت برم بخرم اشکال نداره ؟ .شنبه بهش بدم ؟ یا بذارم آخر هفته ی دیگه بریم رستوران و هدیه رو بهش بدم ؟؟؟؟؟ هرکسی کهبال داره صرفاً فرشته نیست ، شاید نوار بهداشتیه ⊙.☉
kokomelon عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 1316 وزنش بالاست قدش خییییلی بلنده هرچی سفارش بدم ممکنه اندازش نباشه من گزینه م لباس بود میتونستی گزینتو تغییر بدی ببین قبول کن پیچوندی🤣
iiddaa عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 3180 وزنش بالاست قدش خییییلی بلنده هرچی سفارش بدم ممکنه اندازش نباشه من گزینه م لباس بود عب نداره کاریه که شده من اگر نتونم هدیه بگیرم به هم دلیلی میز میچینم و یا کیک میگیرم یا درست میکنم حالا میتونی روز مرد هدیه بگیری
kokomelon عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 1316 نهههه واقعا دوسش دارم الان بنظرت برم بخرم اشکال نداره ؟ .شنبه بهش بدم ؟ یا بذارم آخر هفته ی دیگه بری ... اخرهفته ببرش رستوران کادوشم بدهنه اصلا اشکال نداره دیرتر بدی.اتفاقا سوپرایزم میشهولی حتما انجامش بده
هـیـــــولـآ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/06 تعداد پست: 2869 میتونستی گزینتو تغییر بدی ببین قبول کن پیچوندی🤣 نه واقعا میخواستم و نیتش رو داشتم چون پول کنار گذاشتم برای تولدش از قبل هم برنامه داشتم بریم رستوران و هدیه رو بهش بدم اما شرایط عوض شد بنظرت هفته ی دیگه این کارو بکنم چطوره ؟؟ هرکسی کهبال داره صرفاً فرشته نیست ، شاید نوار بهداشتیه ⊙.☉
kokomelon عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 1316 نه واقعا میخواستم و نیتش رو داشتم چون پول کنار گذاشتم برای تولدش از قبل هم برنامه داشتم بریم رستوران ... اگه پول داری شرایطشم داری زودتر انجامش بده نداری اخر هفته ام اوکیه
هـیـــــولـآ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/06 تعداد پست: 2869 عب نداره کاریه که شده من اگر نتونم هدیه بگیرم به هم دلیلی میز میچینم و یا کیک میگیرم یا درست میکنم ... کیک نمیخوره عشقم وگرنه میخریدم یه سال این کارو کردم زیاد براش جالب نبود هرکسی کهبال داره صرفاً فرشته نیست ، شاید نوار بهداشتیه ⊙.☉