2777
2789

؟؟؟؟ 

البته من بهش گفتم بیا بریم پاساژ خرید کنیم می‌خوام برات هدیه بخرم قبول نکرد انگار غیرتش اجازه نداد یه زن براش خرید کنه 😂 دیگه بعدش هیچی خب چیکار کنم خودش نخواست منم شرایط رفتن به بازارو نداشتم تولدش نهم بود 

حالا همش میگم نکنه  تولد منم اون چیزی نخره 😂 

بد شد که 🥲

هرکسی که‌بال داره صرفاً فرشته نیست ، شاید نوار بهداشتیه ⁦⁦⊙⁠.⁠☉⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بد نیست ولی میشد سفارش بدی

وزنش بالاست قدش خییییلی بلنده هرچی سفارش بدم ممکنه اندازش نباشه من گزینه م لباس بود 

قبول کن براش ارزش قائل نبودیینی چی شرایط رفتن به پاساژ نداشتی؟یک هفته زودتر میرفتی ده روز زودتر اصلا ...

نهههه واقعا دوسش دارم 

الان بنظرت برم بخرم اشکال نداره ؟ .شنبه بهش بدم ؟ 

یا بذارم آخر هفته ی دیگه بریم رستوران و هدیه رو بهش بدم ؟؟؟؟؟

وزنش بالاست قدش خییییلی بلنده هرچی سفارش بدم ممکنه اندازش نباشه من گزینه م لباس بود

عب نداره کاریه که شده   من اگر نتونم هدیه بگیرم به هم دلیلی میز میچینم و یا کیک میگیرم یا درست میکنم 

حالا میتونی روز مرد هدیه بگیری 

نهههه واقعا دوسش دارم الان بنظرت برم بخرم اشکال نداره ؟ .شنبه بهش بدم ؟ یا بذارم آخر هفته ی دیگه بری ...

اخرهفته ببرش رستوران کادوشم بده

نه اصلا اشکال نداره دیرتر بدی.اتفاقا سوپرایزم میشه

ولی حتما انجامش بده

میتونستی گزینتو تغییر بدی ببین قبول کن پیچوندی🤣

نه واقعا میخواستم و نیتش رو داشتم چون پول کنار گذاشتم برای تولدش از قبل هم برنامه داشتم بریم رستوران و هدیه رو بهش بدم اما شرایط عوض شد 

بنظرت هفته ی دیگه این کارو بکنم چطوره ؟؟

نه واقعا میخواستم و نیتش رو داشتم چون پول کنار گذاشتم برای تولدش از قبل هم برنامه داشتم بریم رستوران ...

اگه پول داری شرایطشم داری زودتر انجامش بده نداری اخر هفته ام اوکیه

عب نداره کاریه که شده من اگر نتونم هدیه بگیرم به هم دلیلی میز میچینم و یا کیک میگیرم یا درست میکنم ...

کیک نمیخوره عشقم وگرنه می‌خریدم 

یه سال این کارو کردم زیاد براش جالب نبود