2777
2789
عنوان

سوزش در ناحیه بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 28 پست
اینجا فایده نداره ن تنها بدتر ته دلتو خالی میکنن الان شرم بر تو بادا بهت حمله میکنن ک با نامحرم رابط ...

منم بختیاریم ،من اصلا ناراحت نیستم که رابطه داشتم برام مهم نیست ما همو می‌خوایم ،نامزدیم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فکر نکنم آسیب دیده باشه البته اگه خونریزی نباشه احساس سوزش بخاطرتحریک است،اینکارها بزاریدرفتید سر زن ...

خونریزی رو ندیدم اگر هم بوده شاید نامزدم با دستمال کاغذی داشت تمیز میکرد ،شایدم خون ریزی نداشتم ولی آسیب دیده

اوف اوف اینجا همه پاک و مقدسن تازه میگن با شوهر عقدی هم نباید خوش باشیدیروز یکی تایپیک زد شوهرمو گاز ...

افکار یه سری ها خیلی قدیمی هست ،طرف عقده به شوهر خودش میگه نامزد 😐 حلال خدارو بعد از عقد حرام میکنن حال آدم بهم میزنن ،خود خدا میگه کسی که عقد کنه مشکلی نداره عروسی هم فقط جشنه

اوف اوف اینجا همه پاک و مقدسن تازه میگن با شوهر عقدی هم نباید خوش باشیدیروز یکی تایپیک زد شوهرمو گاز ...

عزیزم اینجا که جای گفتن رابطه با شوهر و دوست پسر نیست کارای تو خلوت کاملا شخصیه این سایت فقط متعلق به خانومای متاهل نیست که هزارجور ادم اینجاست حتی ممکنه از طرف سو استفاده هم بشه

افکار یه سری ها خیلی قدیمی هست ،طرف عقده به شوهر خودش میگه نامزد 😐 حلال خدارو بعد از عقد حرام میکنن ...

اون که کلا اشتباهه بعد عقد دو طرف زنو شوهرن و هر کی میگه چیزی بینشون نباشه و بد میدونه حرف بیخود میزنه. ولی ببین شما خودت نگرانی داری سر این موضوع خب چه کاریه خودتو تو هچل بندازی، بالاخره تو رابطه کنترل ممکنه از دست طرف خارج بشه اتفاقاتی بیفته، برای خودت استرس ایجاد میشه.