2777
2789

و یاد ( پسری که قبلا منو میخواست و ردش کردم و الآن چند ساله با خواهر زنداداشم دوسته ) افتادم

همون پسری که جرثومه ی فساد و ریشه اصلی مشکلاتم اونه .

میخواستم بعد از چله های باطلی و استفاده از حرز کبیر امام جواد علیه السلام : تو فکرش بودم که بعد از چله ها ، با زیارت عاشورا و دعای علقمه و دعای معراج 

ازش انتقام بگیرم ( تو ترجمه ی دعای علقمه هم میگه خدایا یاد مرا از ذهنش بیرون ببر و او را مشغول خودش کن تا به یاد ما نیوفتد ) 

چند روزیه واسم سحر جدید زدن 

خلاصه همینطور که داشتم به پیره فکر میکردم چشمم خوزد به ساعت ۰۴:۴۰ { ساعت معکوس " ساعت آینه " 

معنی و تعبیر این ساعت : امروز روز شما نیست .

بس کی وقتشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میدونم که جدیدا برام سحر زدن و ممکنه چله های باطل سحر به سختی پیش بره

چرا نمیرین پیش کسی بررسی تون کنه

منظورم دعا نویس نیستتتتتت هااااا

تو خداوند رویدادهای محالی الله...^_^🌱💜برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی(عج)💕یه صلوات میشه بفرستی✨️🍃

چرا نمیرین پیش کسی بررسی تون کنهمنظورم دعا نویس نیستتتتتت هااااا

یه دعانویس قرآنی حرفه یی پیدا کردم سال ۱۴۰۰ ولی نمیرم پیشش پول میخواد ندارم  اگا اون نبود من هنوز که هنوزه نمیدونستم بختم بستس

خودم با سوزه های باطلی میخونم و جواب میده ( ولی باید بعدش حرز کبیر امام جواد ( ع ) بخرم تا جادوهای بعدی یا تمیدی جادوی های قبلی روم اثر نکنه 

تو رو خدا پیش دعا نویس و رمال و اینا نرو

ببین دوتا حاج آقا میشناسم 

دوستم هم مشکل شمارو داشت ازشون بررسی گرفت خداروشکر خوب شد؛هزینه آنچنانی هم ندارن تا جایی که میدونم

یکی حاج آقا عرفان سهرابی تو نت هست اسمش سرچ کنی و یکی هم آقای حسن زاده شماره اش تو سایت آیت الله جاودانه 

در ضمن هیچ چی از قرآن بهتر نیس 

من شنیدم سوره یس عالیه برای همه چی سعی کن بخونیش 

تو خداوند رویدادهای محالی الله...^_^🌱💜برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی(عج)💕یه صلوات میشه بفرستی✨️🍃