2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبه راضی هستی از مهمون زیاد؟

اره خیلی راضی ام کلا ارتباط با آدما رو دوست دارم

روحیه آدم عوض میشه و حالم خوب میشه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑

تا ۲۰ روز پیش هر روز: صبح ظهر شب با یکی از دوستام مهمون بازی میکردم دعوتم میکرد میرفتم ولی بیشتر اون پیشم بود وقتی که میومد دیگه دلش نمی خواست بره خونشون، همه جوره باهم میترکوندیم..(خیر و خوشی میکردیم )جاتون خالی ...، همیشه از ۱۰ نمره ۱۰ می گیرم 

هفته ای یه بار خونه مادرم میرم، جایی دعوت بشیم هم اصلا دلم نمیخواد برم چون پسرم خیلی شلوغه و شیطنت ز ...

عزیزم. خدا حفظ کنه گل پسرتو. با بچه کوچیک خیلی سخت میشه مخصوصاً تو‌ خونه آپارتمانی. 

غیر رسمی چطور؟ منظورم اینه که چقدر رفت و آمد دارید؟ وقتهای خالی‌تون رو چطور پر می‌کنید؟

غیر رسمی که خانواده جمعه ها میرم خونه مادربزرگا 

من چون شاغلم حوصله ندارم هر هفته مهمونی برم 

وقت خالی ندارم هم شاغلم هم ارشد میخونم درگیرم با درس و کار

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
از ۲۰ روز پیش چه اتفاقی افتاده که دیگه مهمون نداری؟

از تو خونمون ی چیزی برداشت منم متوجه شدم،خیلی سال هم باهم دوست بودیم حدودا ۲۰سال ،همه چی ام زیر دستش بود و همه جوره هم تو رفاه،باهم خوبم بودیم ، ولی خودشو رو کرد، اون باخت داد میدونی چرا ؟!دیگه چنین آدمی سره راهش قرار نمگیره