2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خانواده همسرم سالی یکبار عیدامسال همون یبارم کنسل .سالی دوبار برادرشوهرم اونم اینطوری دعوت می کنه خانواده خودمم غیر عید ممکنه تو کل سال دوسه باری بیان .خونه مامانمم معمولا ناهار وشام نمیرم 

خونه پدرشوهرم حداقل هفته ای ی شام

خونه ی پدرم هر یکی دوماه دعوت رسمی شلوغ پلوغ ولی خودم هفته اس یبار ۲بح تا شب اونجام

خونه دوستمم هر ۳ ماه ی شب ما میریم ی شب اونا میان

پدر مادرم و خانوادم سالی دوبار دعوت کنم

پدرشوهرم اینا سالی ۴ بار 

ما هر پنجشنبه باید خونه پدر شوهرم باشیم چون مادر شوهرم فوت کرده پدر شوهرم تنهاست البته خونه اش دیوار ب دیوار خواهرشوهرمه و  خیلی خوش میگذره همه هستن   ماهی یکبار میرم خونه خواهر شوهرم دو ماهی یکبار خونه برادر شوهرم و ماهی یکبار هم مهمونی میدم همه رو دعوت میکنم 

هرمهمونی که برم چندمدت بعدش دعوت میکنم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

هر شب با شوهرم میریم خونه بابام اینا مثلا در ماه ۴ بار شام میریم بقیش بعد از شام

پدرم و پدر بزرگم اینارو هم مثلا ماهی یکبار دعوت میکنم

فامیل شوهرم هروقت خودشون بیان میان

اگر نیان مثلا دوماهی یکبار

ولی مثلا اونروز زایمان کردم ۴-۵ وعده دعوتشون کردم یا خودشون اومدن

مهمون بعد ازشامم دارم

مهمونی رسمی معمولا ماه رمضان هم مامانم اینا خواهرامو همه رو دعوت میکنم سمت همسرمم دعوت میکنم. اما د ...

یعنی فقط سالی یکی دوبار میان خونه ات؟

چه قدر کم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
تازه با مادرشوهرمم تو یه ساختمونیم 😅اما الحمدالله رابطمون خوبه

جالب بود

من مهمون زیاد میاد برام