2777
2789

چند سال پیش برای کاراموزی جایی میرفتم یه نفر اونجا بود که ب شدت ازش خوشم میومد و عاشقش شدم خب اون زمانا چون درگیر درس و کار بودم به خودم اصلا نمیرسیدم و اون اصلا توجهی بهم نداشت حالا خیلی به خودم میرسم و پیام داد که خیلی خوشگلتر شدی و میخواست بیشتر اشنا بشیم منم الکی گفتم ازدواج کردم ولی فکر کردم اگه همون زمان خوشش میومد چقدر بهتر بود ادم اگه هرچیزی رو تو زمان خودش داشته باشه چقدر قشنگتره من هیچ احساسی بهش نداشتم و کلا فراموشش کرده بودم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اونم واسه قیافت بهت پیام داده واسه خودت ارزشی قائل نیست

بهتر

گور باباش

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یعنی نظر اونم همینه 

من برعکس تو بود قضیه 😊💔

یعنی الان نمیخوادم 💔

تو دیگه بهش فکرم نمیکنی ؟

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
چقدر زمان ترسناکه

واقعا کلی احساسات عجیب غریب تجربه میکنی من بعد از اون با کسه دیگه ای اشنا شدم که متاسفانه اونم ادم جالبی نبود 

چقدر دلم میخواد یه عشق واقعی تجربه کنم

واقعا کلی احساسات عجیب غریب تجربه میکنی من بعد از اون با کسه دیگه ای اشنا شدم که متاسفانه اونم ادم ج ...

منم از یکی خوشم میومد چون چاق بودم ازم متنفر بود 

وقتی بدنمو ساختم قیافمم بدون جراحی خیلی عوض شد استایلمم عوض شد خیلی اومد جلو ولی این بار اونی که متنفر بود من بودم:))

خب الان میخای چیکار کنی

هیچی من که گفتم ازدواج کردم معذرت خواهی کرد و ارزوی خوشبختی کرد

من بیشتر میگم چقدر قشنگتر بود اگه اون زمان که من عاشقش بودم میومد جلو و چه احساسی و میتونستم تجربه کنم

منظورم این بود که هرچیزی تا وقتی بخوای قشنگه از زمانش بگذره دیگه فایده ای نداره