2777
2789
عنوان

نامزدم ظهری بهم گفت زشتی

265 بازدید | 15 پست

چون دیشب بهش گفتم سر چیا ناراحتم امروز وحشی شده بود.داشتم فاکتور میزدم برا مشتری زنگ زد سرم سر و صدا کردن.بعدم بهش گفتم نمیخوام دیگه ریختت ببینم دراومد گفت منم نمیخوام نه که خیلیم قیافت قشنگه😔دلم شکسته.زشتم نیستم خودش قدکوتاس

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگیدنامزدوقتی باهاش اذیتی درکت نمیکنه باهات سرده توهین میکنه کات کنید

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖