2777
2789
عنوان

بابام ازم راضی نیس پ نمیشه نماز بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 37 پست

عزیزم 

رفتار پدرتون قابل دفاع نیست

اما خدا هم توی قرآن گفته حتی یک اف به پدر و مادرتون نگید! 

شما وظیفه ی شرعی و انسانی و اخلاقی دارید به ایشون در مقام پدر احترام بذارید! 

قطعا اینکه سلام هم نمیگید ایشون رو دلشکسته کردید! 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودتو گول نزن عزیزم اینا وسوسه شیطانه که دور بشی از خدا. تو نمازتو بخون و امیدوار باش به برکت نمازت ...

الان نماز بخونم اون میگه من ازت راضی نیستم نمازت بخوره ب کمرت!

برام جالبه نظر کاربرای اینجا 

انگار هیچکدوم خبرندارن والدین راضی نباشن اعمالشون قبول نیس  

الان نماز بخونم اون میگه من ازت راضی نیستم نمازت بخوره ب کمرت!برام جالبه نظر کاربرای اینجا انگار هیچ ...

حضرت رسول صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: «هر دو نفر مسلمی که از یکدیگر قهر و خشم کنند و از هم دوری جویند و سه روز چنین باشند و با هم صلح و آشتی نکنند، از دایره اسلام بیرون می روند و هر کدام که ابتدا به صلح و سخن گفتن کند در روز قیامت زود داخل بهشت خواهد شد» 

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

یکبار حرف زدم ک آشتی کنیم محل نزاشت

اشکال نداره 

بازم تلاش کن

اصلا شما سلام بگو 

بذار کوتاهی از طرف ایشون باشه و جواب ندن! 

شما هم نمازت رو بخون جانم هم احترام شون رو نگه دار برای رضای خدا. مطمئن باش خدا  به بهترین شکل جبران میکنه 

حرف زدم اون جواب ندادکینه ایه

اشکال نداره بازم غیر مستقیم باهاش حرف بزن براش چای ببر مثلا بگو بابا چای میخوری بیارم

بابا بیا غذا بخور

در همین حدم خوبه دیگه میوفته گردن بابات که قهر میمونه

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

الان نماز بخونم اون میگه من ازت راضی نیستم نمازت بخوره ب کمرت!برام جالبه نظر کاربرای اینجا انگار هیچ ...

کاری کردی که ازت ناراحته وگر نه چه دلیلی داره از نماز خواندند ناراضی باشه 

نماز هم بخون به حرفشونم گوش بده

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

این حدیثه صغری کبری نیس جانم نمازت قبول نیس وقتی والدین راضی نیستن

ببین شیطون میخواد از راه اعتقادات گولت بزنه

یک نفر بود میگفت چون دوس پسر داره و همزمان نماز میخونه

باید نمازش بزاره کنار چون احساس میکنه تو هین به خداست

چون وابسته پسر بود نمیتونست ترکش کنه

ببین شیطون چقدر زرنگه

حتی کسی که شراب میخوره حدیث هست تا ۴۰ روز نمازش قبول نیست و مسجد نباید بره

اما تاکید شده تو این ۴۰ روز باید نماز بخونه اما قبول نیست

یعنی حتی اگه شراب خوردی نماز باید بخونی

نزار شیطون به هدفش برسه

اون همیشه قدم به قدم میاد جلو

دفعه بعد میگه تو که نماز نمیخونی حجاب به چه دردت میخوره

حالا حجاب نداری خدا دوست نداره دیگه پس برو با پسرا دوس شو لااقل دنیا داشته باشی که

الان به حرفم شاید بخندی ولی دو سال دیگه میبینی همینطوری شده

خدا نکرده

اینهمه مومن که خراب شدن یک شبه که نبوده

یواش یواش بوده

نمازت رو بخون دعا کن خدا رابطه با پدرت رو خوب کنه

ببین عزیزم مساله نماز جداست شما نماز رو ترک نکن بین پدر و مادر هم دخالت نکن مگه مادر بچه ست که شما از ایشون دفاع کنی .یکبار مواضع خودت رو اعلام کردی که معتقدی حق با مادره دیگه خیلی دخالت نکن  بی‌حرمتی به والدین خیلی ضرر داره  مادر باز حق خودش دفاع کنه حقشه ولی شما چیزی بگی میشه بی حرمتی وووو.بعصی از مشکلات راه حل ندارن فقط باید باهاشون بازی کنی شل کن سفت کن .اگر کسی ظلم میکنه پدر هم باشه باز هم دفاع از مظلوم واجبه  ولی خب پدر دیگه خیلی شورش نکن.بزرگی میگن همونطور که فرزند عاق میشه پدر مادر هم عاق فرزند میشن .به خدا بسپار