2777
2789
عنوان

خانوما شما دسته گل نامزدیتون رو چیکار کردید❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 28 پست
اولین باری که دعواتون شد بعد دلت میاد 😂شوخی کردمبرای من که به مرور زمان از بین رفت اگه می تونی قابش ...

😂😂😂

ماله من دوتا باکس اوردن یکی طبیعی یکی مصنوعی که اون مصنوعیه بمونه برام اما طبیعیه موندم چیکار کنم دلممم نمیاد فعلا بندازمش میخواستم نگه دارم عقد کردم رفتیم خونه خودمون ببرمش😂🤦🏻‍♀️

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 اگه میشه به نیت حل شدن مشکلاتم و رسیدن به هدفام صلوات بفرستید ممنون🩵🫧تیکر هدفام🥹🩷
یه مدتی با اسپری نگهش داشتم بعدش دور ولی هنوز یه دونه شاخه گل خشک شده دوست وسر سابقم رو نگه داشتم لا ...

اسپری بزنم چقدر تقریبا میمونه برام ؟ الان خیلی برام پژمرده شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 اگه میشه به نیت حل شدن مشکلاتم و رسیدن به هدفام صلوات بفرستید ممنون🩵🫧تیکر هدفام🥹🩷

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گل خشک کن

تو گل فروشیا هست ب فروش بخرم؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برا من همش خشک شد انداختمدسته گلای خواستگاری نامزدیهمشم خوشگل و گرون بودنفقط عکساش مونده

هردوتاش طبیعی بود مگه ؟

من نامزدم یکی طبیعی یکی مصنوعی خرید که مصنوعیه برام بمونه اما این طبیعیه رو دلم نمیاد بندازممممش فعلا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ناراحت نیستی از این بابت؟؟؟

نه اصلا چون گله خوشگل نبود

شوهرم بلد نبود شهرمونو که گل بخره خودش تنهایی رفته بود یه گلفروشی گفته بود خواستگاریمه گل میخوام اونم نامردی نکرد برداشت مسخره ترین گلا رو دسته گل کرد یه گالن اکلیلم ریخت روش داد دستش😂😂

ینی اومدن خونمون نصف خونه اکلیل شده بود😂یادش میفتم خندم میگیره ناراحت نمیشم

هردوتاش طبیعی بود مگه ؟من نامزدم یکی طبیعی یکی مصنوعی خرید که مصنوعیه برام بمونه اما این طبیعیه رو د ...

دوتا گل خواستگاریم و گل نامزدی طبیعی بود

عقدم لاله مصنوعی که مونده 

نه اصلا چون گله خوشگل نبودشوهرم بلد نبود شهرمونو که گل بخره خودش تنهایی رفته بود یه گلفروشی گفته بود ...

وایییییی چقدر بد تو ذوق آدم میخورهههه😂🤦🏻‍♀️

این قضیه ماله همین زودیا بوده یا چند سال پیشا با این حجم اکلیل؟؟؟؟🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ایشالا همیشه عاشق این دست گل بمونی عزیزمخوشبخت بشی

انشاءالله قربونت برم مرسیی عزیزم💗✨

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره شنیدم اینو اما دلم نمیاد بندازمش ناراحت میشم

راستش من خودمم ۱۲ سال دسته گل عروسیمو نگه داشتم😐😐😐 ولی خب نمیدونستم خوب نیست نگه داشتنش. دیگه سال پیش موقع خونه تکونی انداختم رفت

دوتا گل خواستگاریم و گل نامزدی طبیعی بودعقدم لاله مصنوعی که مونده

خوشبخت بشی عزیزم💓✨

1
5
10
15
20
25
30
35
40
راستش من خودمم ۱۲ سال دسته گل عروسیمو نگه داشتم😐😐😐 ولی خب نمیدونستم خوب نیست نگه داشتنش. دیگه سال ...

۱۲ سال خوب مونده پس پیش شما من مامانم امروز فرداس ک پرتش کنه چون داره خشک میشه میریزه تیکه گلاش🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره بنده خدا شوهرم خودشم تو ذوقش خورده بود برا ۶ سال پیشه

آخییی🤦🏻‍♀️🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40