2777
2789
عنوان

سرطان دارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 28 پست
واقعا

هورمونی هم ازمایش بده شاید مشکل هورمون باشه

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدایا🙄 اولا که دکتر برو دوران بوق که نیست 

بعدشم غده تیرویید که سرطان نیست یه عده هست باید برش داری دارو بخوری تا خوب بشه 

همه تیروعیدا که غده نمیشن 

چند نفر از فامیلامون داشتن عمل کردن تموم شده

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

خدایا🙄 اولا که دکتر برو دوران بوق که نیست بعدشم غده تیرویید که سرطان نیست یه عده هست باید برش داری ...

بله میدونم ماهم چندنفر عمل کرده یکیشون مرد یکیشونم بخاطر همین بچه دار نمیشه 

امروز چقد کاربری شمارو میبینم😂💙

بیکار بودم خب خوابم ندارم سرماخوردم سردرد .. نه دیشب خابیدم ن صبح ..از دیشب کلا اینجا بودم 😆😁

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

بله میدونم ماهم چندنفر عمل کرده یکیشون مرد یکیشونم بخاطر همین بچه دار نمیشه

اونا به خاطر تیروعید نبوده گل من 

تا دلت بخواد من این جور آدما دیدم مشکلی هم ندارن 

بعد هم تو از اون آدمایی هستی که پیش از مرگ آهو واویلا دارن 

خب برو دکتر 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

همشون توی چکاب معلومن؟

آزمایش هورمونی و آزمایش خون جدا هست

برا هورمونی نمونه هم میخام

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂

بیکار بودم خب خوابم ندارم سرماخوردم سردرد .. نه دیشب خابیدم ن صبح ..از دیشب کلا اینجا بودم 😆😁

الهی🥲

ایشالا خوب میشی