2777
2789
عنوان

بچه ها سایت میلی واقعیت داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سی هزار تومن؟:( خب اگه ویپاد نداری وصلش کن پنج دقیقه وقتتو میگیره میتونی یک میلیون وام بگیری برو تاپ ...

عزیزم وامش چجوریه چطور باید برداشت کنیم پرداختش چطوره

ولی باید سر ماه حداکثر تسویه کنیتا 35فکر کنم میده. درسته ؟؟؟؟

اره عزیزم باید با کارتت کار کنی ک وام های بیشتری برات باز میشه اگه خواستی نصب کنی کد منو بزن ک جایزه میده بهم FDZYZY

تجربه گُرگت میکنه :)
اره عزیزم باید با کارتت کار کنی ک وام های بیشتری برات باز میشه اگه خواستی نصب کنی کد منو بزن ک جایزه ...

دارم 

الآنم ۴ تومن گرفتم تا سر ماه 😂😂😂

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
چجوری باید کد بگیریم که ب بقیه بدیم

خب شما با مال من وارد میشید براتو و من هرکدوم پنج سوت میاد بعد وقتی وارد برنامه شدی کد خودت تو برنامه میاد بالا ک میتونی ب دوستات بفرستی همین

عزیزم وامش چجوریه چطور باید برداشت کنیم پرداختش چطوره

برو مایکت بزن ویپاد بد نصبش کن کارت ملیتم بردار قشنگ مراحلشو برات توضیح میده کارتتم سه چهار روزه میاد جلو درتون همین امشبم میتونی ۱میلیون بگیری منتها یکماهه باید تسویه کنی فک کنم ۳۵هزار تومان کارمزد میخواد وام یک میلیونی کد منم بزن ک از جایزش بی نصیب نمونم FDZYZY

تجربه گُرگت میکنه :)
خب شما با مال من وارد میشید براتو و من هرکدوم پنج سوت میاد بعد وقتی وارد برنامه شدی کد خودت تو برنام ...

تشکر موفق باشی گل💐

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊