2777
2789

توروخدا خواهش میکنم برام دعا کنید قلبم آروم بگیره

۳ساله عقد کردم عروسی نگرفتیم. اون عوضی خیانت کرد اومد گفت درست شدم و آدم آورد اشای کردیم 

من با تموم جونم دوسش داشتم خیلییی 

الان چندماهه  باز ن باهام خوبه ن زنگ میزنع هیچی من هی پیگیرش بودن زنگ میزدم 

الان یک هفته صبر کردم زنگ نزدم دیدم اونم زنگ نزده 

دوست ندارم تهمت بزنم ولی خدامیدونع چ غلطی میکنه 

من دلم آروم و قرار نداره حالم خیلیی بده دلتنگی دارم میکشه منو😭😭😭

توروخدا تیکه و... خیانت و‌.. نگید بخدا داغون تر میشم 

امشبم برام دعا کنید درست شه حالم خوب شه هیچکی درک نمیکنه بخدا ۳سال چشمام فقط اشکه قلبم خورد شده دارم میمیرم من 

اگه امضام رو میبینی دعا کن زود عروسیمونو  بگیریم خوشبخت شیم بریم سر خونه زندگیمون 🥺🙏❣️خیلی دوستون دارم مرسییی

شرایط جدا شدن داری؟خانوادت پشتتن؟

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرایط جدا شدن داری؟خانوادت پشتتن؟

خیلی دوسش دارم نمیتونم سختمه 

پدرم ک کلا از اول میگفت طلاق 

مشکل منم خیلی دوسش دارم نمیتونم ن اصلا

فقط هم ۱۷ سالمه 

اولا بخاطر اذیت خانواده زود ازدواج کردم گفتم راحت شم 

الانم اینطوری

اگه امضام رو میبینی دعا کن زود عروسیمونو  بگیریم خوشبخت شیم بریم سر خونه زندگیمون 🥺🙏❣️خیلی دوستون دارم مرسییی

خیلی دوسش دارم نمیتونم سختمه پدرم ک کلا از اول میگفت طلاق مشکل منم خیلی دوسش دارم نمیتونم ن اصلافقط ...

اشتباه میکنی بخدا الان سختته یه نوبت مشاوره بگیر برو مشاور بهت کمک کنه جدا شی ...سنت کمه بخدا بهتر از اون میاد تو زندگیت چرا داری راهی رو میری که میدونی تهش بیفایدس...الان عقده اینجوریه ازدواج کردی میخوای چکار کنی ؟نکن اینجوری با خودت حیفی بخدا

چندسال دیگه یه زن عصبی وفرسوده میشی تو سن کم با یه بچه نمیدونی چکار کنی..نکن اینکارو 

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
خیلی دوسش دارم نمیتونم سختمه پدرم ک کلا از اول میگفت طلاق مشکل منم خیلی دوسش دارم نمیتونم ن اصلافقط ...

بیشتر فکر کن..

بهتر دعا کنیم مهرش از دلت بیرون بیاد ...

آروم بشی ...چون اون برگرده هم تا آخر عمر بهش بی اعتماد میشی ...درست مثل الان شاید کاری نکرده اما تو مشکوکی 

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره

چون سنت کمه وابسته شدی

بهمون اعتماد کن ما سن تو رو گذروندیم

احتمالا تا حالا با پسری دوست نبودی و شوهرت اولین نفره

این حست طبیعیه

ولی بهترین راهت طلاقه

مطمین باش بعد دو سه ماه خدارو شکر میکنی از دستش راحت شدی

بهمون اعتماد کن دختر..اون ادم مرد زندگیت نیس ..الان بچه ای نمیفهمی بخدا نزدیک ۲۰ سالت بشه تازه میفهمی ای داد بیداد