2777
2789
عنوان

همچیز برای بار اول قشنگه🙂

111 بازدید | 6 پست

ما یبار زندگی می‌کنیم چون فقط یبار قشنگه ❤️‍🩹

ما یبار عاشق میشیم چون فقط یبار قشنگه 🥺

ما یبار بچگی میکنیم چون یبار قشنگه 🥲

یبار جونی میکنم چون بازم یبار قشنگه 🤕

چیزای قشنگ یبار بیشتر نيستن 

ولی تو بگو چند بار ناراحت میشی چند بار شکست میخوری چند بار نا امید میشی چند بار اشتباه میکنی....

برا همینه که میگن دنیا دو جنبس یه جنبه خوب یه جنبه بعد اگر روی جنبه بد تمرکز کنی جنبه خوبه تموم میشه. 😉🌏پس همین الان از این گوشی بیا بیرون از سایت برو بیرون برو کنار عزیزانت شاید همیشه فرصت دیدنشون رو نداشته باشی ولی این سایت هميشه هست برای تو و بعد از تو ولی خانواده و عمر وجوانی تکرار نمیشه برو تا دیر نشده زندگی کن وگرنه باختیا

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از دستِ همون عزیزانه که پناه بردم به مجازی و نینیسایتوگرنه که بله اگر نرمال بودن منم دوست داشتم کنار ...

خودت چی؟ تو آره خود تو 

تو یه زندگی جدا داری تو برای اونا بدنیا نیومدی 

تاحالا فکر کردی این عمر خودته که داری تلف میکنی کسی نیست به درک با تنهاییت حال کن برو قدم بزن از همه که بدت نمیاد کسای که دوست داریو ببین کاریو بکن که حالتو خوب میکنه گوش نده مردم چی میگن مردم وقتی من و تو مردیمم بازم حرف میزنن این مردمم دوباره جونیت عمرتو دوباره پس نمیدن اگر لازمه اشتباه کن تا بتونی زندگی کنی زندگی نکنی بدجور میبازی ما همه گاهی باید به جایی پناه بیاریم گوش کن فقط گاهی حتا یه آدم عزادار هم بعد چهلم باید خودشو جمع کنه هر چقدر حالش بد باشه میدونی چرا حالت بده تو دنیای که میدونی تهش مرگه!

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹