2777
2789
عنوان

پارسال شب ارزوها بود تاپیک زدم یکسال گذشت هنوز عروس نشدم😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 57 پست
باور کن یه عالمه هم بلا سرم اوردنمامانم نصف شب از خونه بیرونم کرده تو کوچه کتکم زده ک برو شوهر کن یا ...

احب نفسک اولا

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عشق عاشقی رو ولشکن مال روزا اوله ازدواجه دگه روز به روز کمرنگ میشه.. منطقی فکر کن نه احساسی

کسی قبول کن ادم باشه اخلاق داشته باشه درامدی کاری داشته باشه

اینکه دماغش بزرگه زشته و... بخدا قسم همه عادی میشه

تا میتونی دل به دست بیار دل شکستن هنر نیست...

وای عین من چقدر خواستگار رد کردم چون اونو میخواستم جدیدا دلم خیلی روشنه به وصالش خدایا همه عاشقا رو به هم برسون 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
وای عین من چقدر خواستگار رد کردم چون اونو میخواستم جدیدا دلم خیلی روشنه به وصالش خدایا همه عاشقا رو ...

عشقا الانی همه کشکن فقط تظاهره 

منم همین کار کردم عاشق شدم گفتم فقط محمد همه گزینه هامو فرصتام رو از دست دادم به اونم نرسیدم که هیچ بقیه خاستگارامم پریدن من موندمو کلی حسرت پشیمونی