2777
2789
عنوان

پارسال شب ارزوها بود تاپیک زدم یکسال گذشت هنوز عروس نشدم😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 57 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هی خواهر شاید حکمتش اینه که سال دیگه شب آرزوها نیای تاپیک بزنی کاش هیچوقت بهش نمیرسیدم.. برا ازدواج دیر نمیشه از زندگیت لذت ببر که گاهی متوجه میشی همون روزایی که عجله داشتی زودتر تموم بشن در واقع بهترین روزای زندگیت بودن

دختر خوب کامنتا رو نخوندم فقط اومدم بگم اشتباه منو نکنی

من سه سال با آقایی بودم که سالها عشقم بود، از همون اول بهش گفتم قصدم ازدواجه ولی اون بعضی وقتا میگفت نه بعضی مواقع من من میکرد

باخودم میگفتم بالاخره راضیش میکنم

یه دفعه بدون مقدمه بعد سه سال رابطه برگشت گفت تا ماه دیگه میخوام مهاجرت کنم😐

به همین راحتی

ما دخترا چه دنیایی داریم مردا چی🤣🤣🤣

پشت هر کاربری یه قلب هست❤
دختر خوب کامنتا رو نخوندم فقط اومدم بگم اشتباه منو نکنیمن سه سال با آقایی بودم که سالها عشقم بود، از ...

ما ساده زود باور بدبخت 

تا میتونی دل به دست بیار دل شکستن هنر نیست...

این را باید با اب طلا نوشت

اخه دیدم دختر خالم یک پسر را دوست داشت هر جور به پسره میگفت دوست دارم دیگه همه فهمیدن پسره میگفت مزاحم بختت نمیشم وقتی دختره ۳۶ سالش شد پسره ازدواج کرد حدود ۱۲ یا ۱۳ سال عمرش را پاش گذاشت خواستگار خوبش را رد کرد الان دختره ۴۷ سالش پسره هم دو تا بچه داره هر روز از این سفر خارجی به اون سفر خارجی 

اخه دیدم دختر خالم یک پسر را دوست داشت هر جور به پسره میگفت دوست دارم دیگه همه فهمیدن پسره میگفت مزا ...

دقیقاااا الان خاستگار کجاا بوده اخه 

تا میتونی دل به دست بیار دل شکستن هنر نیست...