2777
2789
عنوان

آخ چه چیزایی که یادم نمیاد

62 بازدید | 4 پست

چجوری فراموش کنم آخه ...

بعداز خیانتش رابطمون خوب شده اما

یادم میاد که وقتی توی خونه ی اون هرزه بودم و همسرم هم اومد چجوری میوه بهش تعارف می‌کرد یا شوهرم همش فاز کمک کردن برداشته بود ..اونموقع نمیدونستم رابطه دارن ..

فکر میکردم از سر احترام دارن اونطوری رفتار میکنن.

الان تک تک اون کارها آزارم میده ..روانم داغون میشه..

چجوری فراموش کنم آخه؟

خدا لعنتشون کنه ...خدا لعنتشون کنه ...

قلبم درد میکنه ..همش میگم چطوری دلش اومد آخه..چقدر بی حیا باشی ..من باشم و تو باشی و بعد فکر و دلت پیش یکی دیگه باشه.😭😭😭😭

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره

کی بود طرف ؟

فامیل بود؟

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسایه بود ...گرگی در لباس میش

یا پیغمبر 

صد رحمت به ترکیه ای ها 

یه عده فیلم ترکی هستن برا خودشون 

کاش جدا میشدی 

این خاطره تا ابد از ذهنت نمیره 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
یا پیغمبر صد رحمت به ترکیه ای ها یه عده فیلم ترکی هستن برا خودشون کاش جدا میشدی این خاطره تا ابد از ...

نمیشد بچه دارم ...خیانتش در حد چت بود ...

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره