2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ارع برای نهایی

من خودم تیچر زبانم. یه شاگرد دارم برای امتحان دی ماه باهاش دقیقا سه چهار جلسه کار کردم خیلی راضی بود و گفت براش از دینی اسون تر شده. جلسه ای هم ۱۳۰ گرفتم. اگر مایلی با این مقدار باهات زبان دوازدهمو کار میکنم انلاین. فکر کنم کمتر از ده جلسه راه بیوفتی 

«زیبایی»مجموعه‏ ای از اجزاییه که آنچنان با هم هماهنگ هستن که نیازی نیست چیزی دیگه ‏ای بهشون اضافه بشه، برداشته بشه و یا جایگزین بشه و این چیزیه که تو هستی؛ تو زیبایی🧡
من خودم تیچر زبانم. یه شاگرد دارم برای امتحان دی ماه باهاش دقیقا سه چهار جلسه کار کردم خیلی راضی بود ...

سلام 

من دوازدهمم ولی زیانو از پایه مشکل دارم میتونم باهاتون کار کنم ؟ 

بهم یه آیدی یا شماره میدین ؟

من یازدهمم ولی

فرقی نمیکنه یازدهم اسون ترم هست

«زیبایی»مجموعه‏ ای از اجزاییه که آنچنان با هم هماهنگ هستن که نیازی نیست چیزی دیگه ‏ای بهشون اضافه بشه، برداشته بشه و یا جایگزین بشه و این چیزیه که تو هستی؛ تو زیبایی🧡
سلام من دوازدهمم ولی زیانو از پایه مشکل دارم میتونم باهاتون کار کنم ؟ بهم یه آیدی یا شماره میدین ؟

سلام عزیزم. بله حتما. اینستا.گرام بهم پیام بدین : sare_khandan