2777
2789

خودم ی شهر دور از مادرم زندگی میکنم ... 

پدرم اعتیاد داره ... (درمانم نمیشه نگید ببر ترک ک فایده نداره چون سر کار ثابت و اگ بره کار از دست میده حامی ندارین.....) هیچ کاری ازدستم بر نمیاد ن برای پدرم ن برای مادرم ... مادرم حالش بده هرروز غصه پدرم اذیت هاشو میخوره .‌‌بی پولیم از همه جا فشار میاره هممون زیر خط فقر ک چ عرض کنم زیر زمینیم ... حالا میبینم مامانم روز به روز وضعیتش بدتر حالش بده صبحا تا ۱ ظهر میخوابه میگه دوست نداره پاشه از خواب دلم براش کبابه ... خواهرمو بچه اس میبنه مادرم داره از بین میره غصه میخوره ... نمیدونم این دورهای خوب چیزیی کسی میشناسید ک بدردش بخوره حوصله اش بکشه گوش کنه ‌‌ ‌‌‌‌‌ . از فیلم اینا خوشش نمیاد نمیدونم براش چیکار کنم واقعا خودمم حال روحیم خوب نیست مشکلات خودم دارم تازه زایمان کردم .‌‌‌‌‌. توروخدا برای حال مادرم دعاکنید من جز اون کسی ندارم . 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درک میکنم چی میگین ایشون ناامید تا افسرده ...نمیشه بیاریشون پیش خودت؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

خیلی فکر خوبی به ذهنت رسید آفرین بهت دختر خوب یه دوره واسش بگیر که بتونه کسب و کار خودشو راه بندازه اول

مثلا تهیه سوسیس کالباس خونگی خیلی خوبه یا اگر خیاطی دوست داره آموزش ببینه و شروع کنه بالاخره یه چیزایی هست که بهشون علاقه داشته باشه و بتونه انجام بده اول باید وضعیت مالی بهبود پیدا کنه تا مغزش به کار بیفته و یه فکری واسه بهبود حال روحی خودش بتونه بکنه و بعد یه فکری هم واسه بابات بکنه 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁