2777
2789

بچها من امشب پریودم ولی خب قران میخونم میشه از اعمالش بگید و اینکه چجوری باید ارزوهامونو بنویسیم بزاریم لای قران ؟؟

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

هر کی گفت منو لایک کنید 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یجا دیدم گفتن ۳۵ تا ذکر یا قادر بگیم فوت کنیم سمت قلم و بنویسیم بذاریم لای قرآن 

اول اینکه جمله هارو به زمان حال بنویسم ؟ مثلا ممنون که به فلان چیز رسیدم یا کلا خواستمو بنویسم ؟ 

دوم اینکه نمیتونم کاغذو بذارم لای قران چون ممکنه یکی ببینه میشه بذارم لای قران کوچیک که دو سه تا سوره دارن؟

حدیث کسا بخون 

استعفارزیاد 

زیارت عاشورا 

سوره توحید (باب استجابت در ماه رجب)

قبول باشه ،التماس دعا 

حضرت امام صادق ع فرموند: فَاءنَ تارِکَ الصلاهِ کافر ، همانا که تارک نماز کافر است .💐

حدیث کسا بخون استعفارزیاد زیارت عاشورا سوره توحید (باب استجابت در ماه رجب)قبول باشه ،التماس دعا

ممنونم گلم از راهنماییت التماس دعا حاجت روا بشید قشنگم

یجا دیدم گفتن ۳۵ تا ذکر یا قادر بگیم فوت کنیم سمت قلم و بنویسیم بذاریم لای قرآن اول اینکه جمله هارو ...

چه جالب 

گمون نکنم به زبان حال باشه اخه اون برای قانون جذبه نمیدونم اینشو ولی به نظرم هرچی به زبونت اومد بنویس و اینکه اره میشه چرا نشه قران قرانه گلم کلا چسب بپیچش و بزارش