2777
2789

ماساژ روزانه پوست

مصرف سبزی و آب زیاد

دوری از استرس (نتونستم اینو) 

و خیلی راضیم بهترین مراقب از پوسته

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
من پشت پلک دارم در میارم چیکاز کنمپف داره و داره افتاده میشه ۲۴سالمع

دکتر پوست نشون بده بهت میگه

بلفارو احتمالا باید انجام بدی

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فیلر شقیقه چه سودی داره؟ چقدر اطلاعاتم پایینه

شقیقه رو میکشه چشمارو گربه ای میکنه با ابرو

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

شقیقه رو میکشه چشمارو گربه ای میکنه با ابرو

چه خفنن. ماندگاریش چقده؟ و هزینش? من خیلی نیاز دارم پس.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
چ درمانی 🙄

جوش و جای جوش

کرم؟ مرطوب کننده رنگی من خریدم گاها شوهرم برای عروسی ها میزنه صورتش

اره چی خوبه؟شوهرم جدیدن صورتش تیره شده و پوستص صاف نیست میخام پوستش صافو سفید بشه خداخیرت بده شما چ مارکی استفاده میکنین؟خارجیه؟

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق
چه خفنن. ماندگاریش چقده؟ و هزینش? من خیلی نیاز دارم پس.

ماندگاریش بستگی به مراقبت و اون برند فیلریه که استفاده میشه

من پرسیدم گفتن ۲ تومن

هیچ کاری نکردم چند روزه فقط سرم تقویت مژه خریدم ببینیم چه میشه

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
اره چی خوبه؟شوهرم جدیدن صورتش تیره شده و پوستص صاف نیست میخام پوستش صافو سفید بشه خداخیرت بده شما چ ...

درمالیت ایرانیه.‌مرطوب کننده رنگی بیرون مبتونه بزنه.

و روشن کننده پوست درمالیف هم بخر براش شب ها حین خواب بزنه،درمانیه و نباید افتاب بخوره.‌موثره بشدتتتت

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
درمالیت ایرانیه.‌مرطوب کننده رنگی بیرون مبتونه بزنه. و روشن کننده پوست درمالیف هم بخر براش شب ها حین ...

برا لک هم خوبه؟

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
ماندگاریش بستگی به مراقبت و اون برند فیلریه که استفاده میشهمن پرسیدم گفتن ۲ تومن

عالیه🩵واقعا۲تومن؟‌چقدر مناسب. فکر میکردم بیش از ایناست