2777
2789
عنوان

هه قبول دارین زن ها کم میارن هر جا

198 بازدید | 20 پست

امروز یکی تاپیک زده بود موقع عادت ماهانه چرا نمیشه طلاق بگیرم من رفتم سرچ کردم گوگل دیدم اره حرف اسی درسته حالا دلیلش بنظرتون چی می‌تونه باشه😂🤣💔⁦🤷🏼‍♀️⁩

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اطلاعی ندارم ولی هر دلیلی داره چند روز صبر کنی هیچ اتفاقی نمیوفته

نه من که نمیخام طلاق بگیرم میگم یه کاربر تاپیک زد من رفتم دلیلشو خوندم شاخام داره درمیاد 

میشه طلاق بگیرن

نه میگه نمیشه مگر اینکه قاضی اجازه بده یعنی باید مدرک ببری به قاضی بگی من پریودم به هفت تا دولت باید خبر بدی از یکی طلاق بگیری 

فاصله ای که میان زوجین در زمان بارداری، زایمان و حتی پریودی وجود دارد و به دنبال آن کم شدن کشش عاطفی میان زوجین بر شکننده بودن روابط اثر می‌گذارد. به همین دلیل قانون مدنی و ماده 1140 آن بر باطل بودن حکم طلاق در زمان پریودی تأکید دارد.

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
حتی من شنیدم خطبه ی عقدم باطل میشه اگه تو پریودی عقد کنه

عواح این خوب پس حتما دلیلش شرعی نه اینکه دولت بذاره مثل طلاق

نه میگه نمیشه مگر اینکه قاضی اجازه بده یعنی باید مدرک ببری به قاضی بگی من پریودم به هفت تا دولت باید ...

میشه عزیزم‌میشه اطلاعت ات غلطه 

توافقی میتونن جدا شن فردای زایمان هم‌طلاقش رسمی میشه و دیگا عده ندارن

فاصله ای که میان زوجین در زمان بارداری، زایمان و حتی پریودی وجود دارد و به دنبال آن کم شدن کشش عاطفی ...

چرا یه خانمی وقتی حالش خوب نیست کنار اون مرد باید رابطه باهاش هم تحمل کنه بخاطر همین که زن وسایلشو جمع می‌کنه میره خونه پدرش بعد شوهر می‌ره دادگاه میگه بدون اجازه زنم گذاشته رفته خونه مادرش منزل رو ترک کرده همیشه قانون حرف مرد ها رو میزنه