2777
2789
عنوان

خدایی همکارای مرد ما خیلی ناشکرن

249 بازدید | 14 پست

ساعت کارمون کمه

ساعت ۲،  ۲ و نیم انگشت میزنیم میریم خونه

همکارای مردمون ناراحتن میگن گرفتار کردیم خودمون روها 

زود بریم دیگه نمیکشیم 

حالا شوهر من ساعت ۶ ۷ میاد خونه خیلی هم از کارش راضیههه

البته شوهر من پنجشنبه ها تعطیله ما نه 

ولی هرچیه من از خدامه شوهرم ساعت ۲و نیم ۳ بیاد خونه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب شاید به دلایل دیگه ای ناراضی ان

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

شاید چون شغل دیگه ایی ندارن، ناراضین

۳۵ تومن میدن وامم میدن

همشون چنتا خونه دارن

شغل دیگه چرا بابد داشته باشن؟؟

شغل دیگه رو من منو همسرم باید داشته باشیم  ک تازه   ۳ ۴ ساله سره کار میریم 

خوردیم ب تورم

تازه بمن ۳۵ میدن ب اونا بالای ۵۰ میدن با سابقه ان

کارمندی؟

نلایک!تویی ک امضامو میخونی واسم دعا کن یه شغل ثابت اداری پیدا کنم🥺😍 قطعا اثرات دعا کردن برای دیگران ب خودتم برمیگرده💙🤍کارزار خروج اتباع بیگانه https://www.karzar.net/visa
اره

خیلی حقوقت خوبه من ۸۷۰۰ میگیرم کدوم ارگان هستی؟ فکر نمیکردم به کارمندا بالا ۳۰ بدن 

نلایک!تویی ک امضامو میخونی واسم دعا کن یه شغل ثابت اداری پیدا کنم🥺😍 قطعا اثرات دعا کردن برای دیگران ب خودتم برمیگرده💙🤍کارزار خروج اتباع بیگانه https://www.karzar.net/visa
اره ولی واسه ی مرد خ خوبه ک ساعت دو و نیم سه خونه باشه

شغلت چیه گلی

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
خیلی حقوقت خوبه من ۸۷۰۰ میگیرم کدوم ارگان هستی؟ فکر نمیکردم به کارمندا بالا ۳۰ بدن

ن اینکه ماهانه بدن ها 

من همیشه هرچی واریزی داریم تو سال جمع میکنم مثلا یلدا روز زن اعیاد کارانه تقسیم بر ۱۲ ماه میکنم میگم انقدر میگیرم 

وگرنه ماهانه کمتر میفته برام 

پارسال ب طور میانگین ۲۸ تومن میگرفتم ۲۵ درصد اضافه کردن امسال بهمون شد ۳۵ تومن