2777
2789
عنوان

هشت روزه عشقم فوت شده🖤💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1432 بازدید | 74 پست

ضمن عرض تسلیت 

بله در برزخ شما همدیگه رو ملاقات خواهید کرد به شرط آنکه هر دو مومن باشید که انشالله همین است 

توجه داشته باشید ایشان لباس دنیوی خودت را درآورد و لباس برزخی بر تن کرده واز درد های دنیا راحت شده و در سن 33 سالگی در برزخ به حیات خود ادامه میده 

و هرزگاهی به دنیا سر می‌زنه و از حال و احوال شما خبر میگیره 

ناراحتی شما ایشان ناراحت میکنه 

خوشحالی شما ایشان شاد میکنه 

بازم سوالی بود بپرسید

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا بهش صبر بدهمنم خانوادم میدونن ولی چه فایده وقتی کاری نمیتونن کنن

همینکه میتونی عزاداری کنی خودتو خالی کنی عالیه

من خودم دوتا از نزدیک ترین ادمای زندگیمو از دست دادم و برای اخری قشنگ یادمه بعد چهلم ک دیگ همچی تموم شد رو تموم اکانتام گزاشتم چنین بی کس شدن در باورم نیست

و واقعا از عمق دلم بی کسی رو احساس میکردم

شب تا صب نمیخوابیدم

صب میرفتم سرخاکش میخوابیدم خوابشو میدیدم اروم میشدم برمیگشتم پام میرسید به خونه حالم بد میشد

خیابون میرفتم لباس میدیدم غذا میدیدم تو ماشین مینشستم گریم میگرفت در نهایت بعد از ۲ سال اروم شدم

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
یعنی حتما میبینمش؟اونجا میتونم باهاش صحبت کنم؟

اره وقتی بمیری میاد پیشواز ت 

میگه چه خبر از دنیا؟ فلانی خوبه؟ 

از دنیا ازت میپرسه 

بعدش اونجا با هم هستید به دید و بازدید هم میرید 

منم همین حالو دارم بی کس ترینمتهی ترینمداغون ترینم🖤

فقط از خدا بخوا ک بهت ارامش بده و بدون هیچ کار خدا بی حکمت نیس

من بعد از فوت عزیزم روزهایی رو دیدم هرچند برای خودم سخت و نفس گیر بود ولی یه روز برگشتم گفتم خدایا شکرت ک گرفتی و بردی و این روز هارو ندید

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ

اگر قیامت قصه باشه من کجا تو رو ببینم🙃

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

وا ن فوت شدن!! من شمارو یادمه حالش عشقت ک خوب بود 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

اره وقتی بمیری میاد پیشواز ت میگه چه خبر از دنیا؟ فلانی خوبه؟ از دنیا ازت میپرسه بعدش اونجا با هم هس ...

😂ببخشیدا خندم گرف

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

😂ببخشیدا خندم گرف

ایشون داغدار هستن 

خیلی این کار شما بد بود 

حداقل بروز نمی‌دادید 

این های که عرض کردم همه روایت است و قطعی 

میفهمم چی میگی خاک سرده انشالله داغ دلت سرد میشه عزیزدوست منم همینجور عشقش فوت شده و خانوادشم نمیدون ...

خاک اصلا هم سرد نیست داغ دل همیشه میمونه فقط زندگی مجبورت میکنه تحملش کنی