2777
2789

مو نداره

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ژیلت میزنم نه زیاد شده نه چیزی. اصلاً با تیغ و ژیلت موها ضخیم نمیشه.

چجوری میزنی؟ در جهت رویش مو؟ بعد شیو کرم بدن میزنی؟

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
چجوری میزنی؟ در جهت رویش مو؟ بعد شیو کرم بدن میزنی؟

آره دیگه کاری نداره که.

گاهی لوسیون بدن میزنم بعد حموم گاهی هم نه. خیلی سخت نمی گیرم.

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

نوره بزنین هم نرم میشه هم پوستتون روشن میشه

جوش میزنه یهو 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
بعد لیزر موهات ضخیم نشد؟منم شکمم مو‌داره ولی میرم‌لیزر میگه چون‌موهات نرمه بعد لیزر بدتر میشه

نه اصلا 

من کلا همه موهای بدنم ریخت

البته سالها لیزرم رو مرتب ادامه دادم 

الان دیگه هیچ جای بدنم مو نداره

دستگاه منم همینه ایندفه بگم برام بزنه خیلی خستم کرده این موهای شکمم

آره 

البته دکتر به من گفت نتیجه لیزر به رنگ و بافت پوست هم بستگی داره 

من پوستم خیلی نازکه و رنگ پوستم گندمی هست

تقریبا بعد از 8 جلسه لیزر همه موهام ریخته بود و از بعدش دیگه فقط شار ژ محسوب میشدم 

ااما سر وقت میرفتم 

من 10 جلسه 1 ماه یکبار رفتم

5 جلسه 3 ماه یکبار 

5 جلسه 5 الی 6 ماه

و تمام 

الان دیگه سالانه میرم

آخرین بار که رفتم بهم گفت پوستت عین شیشه شده😂