2777
2789

من چند روز پیش بیرون بودم

فامیل دوستم منو با دوستم دید

از من خوشش اومد

و واسه اولین بار به دوستم پیام داد

کلی آمارمو از دوستم گرفت تا شغل اعضای خونوادمو پرسید ( من رو اکانتم همرو دیدم ولی دوستم حرف میزد باهاش و به دوستم گفت که به هیچ عنوان بهم نگه تا وقتی قطعی نشده تصمیمش دیگه نمیدونه من رو اکانتم🤣)

بعد گفت میخوام یکم بیشتر بشناسمش و یه بار دیگه ببینمش که اگه نشد جور بشیم دلش نشکنه

امروز دوستم پیش دوس پسرش بود مثل اینکه گوشیشو دیده و چتارو

الان آقا عصبی شده میگه چرا حرف میزنی با پسری غیر من

حق داره؟ 

اینم بگم اینا بهم آبجی داداش میگن اصلا چتشون طوری نبود که دوس پسرش عصبی بشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از دوستت که خوشش نیومده اومده؟

پس حق نداره

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙

بزرگ بشین ب دغدغه های الانتون میخندین🤦‍♀️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

چمیدونم‌مثلا پسر های سن بلوغ نشون‌میدن‌غیرتی هستن  خودشون با‌چند نفر باشن کسی نباید چیزی بگه حالا اگه دوست دخترشون با یک پسر فامیل حرف بزنه گناهه برو خدتو جمع کن

غم انگیز ترین چیز توی زندگی  یه استعداد تلف شدست