2777
2789
العربیت سسشعر بخدا خیلی مسخره هست مخصوصا درساش وقتی ترجمه میشه من حاضرم شبانه روز ریاضی کار کنم یه س ...

من متنفرم از زبان دهم خیلی سخته 😑

فکر کن همه دروس حتی زیست و شیمی و ریاضی و فیزیک ۲۰ میشه بقیه دوروس هم همینطور ولی زبان همش گند میزنم 

درحالی که هفتم تا نهم زبان همش ۲۰ بودم حتی نوبت دوم نهم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من متنفرم از زبان دهم خیلی سخته 😑فکر کن همه دروس حتی زیست و شیمی و ریاضی و فیزیک ۲۰ میشه بقیه دوروس ...

من همین الانشم زبان بارم نیست به زور ۱۵

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

🤣من از کلاس هفتم تا نهم یه دبیر زبان داشتیم چشم بسته بهم ۲۰ میداد چه نوبت اول چه نوبت دوم 😂

من ۱۴ شدم معلم گفت خاک تو سرت🤧😂💔

خیلی بد بود خب گناه داشتم‌

من ۱۴ شدم معلم گفت خاک تو سرت🤧😂💔خیلی بد بود خب گناه داشتم‌

من امسال زیست ۴.۲۵ شدم از ۵ نمره دبیر زیست ام گفت خاک بر سرت کنن این چه نمره ایی بوده گرفتی گفت کافیه دفعه بعدی اینطور نمره بگیری برات دارم 

بعد جالبی ایش اینجاست نمره نیم و ۱ تقریبا ۹ نفر شدن

کل کلاس مون ۱۸ نفر هست 

من امسال زیست ۴.۲۵ شدم از ۵ نمره دبیر زیست ام گفت خاک بر سرت کنن این چه نمره ایی بوده گرفتی گفت کافی ...

ای وای😂💔

این همون معلمه نیست که باهاش مشکل داری؟

ای وای😂💔این همون معلمه نیست که باهاش مشکل داری؟

آره 

اصلا کلا دوست داره لج کنه باهام 

منم امشب میخوام سوال زیست بشدت سخت از اونا که فضایی هستن بپرسم ازش اونم پیش مدیر و معاون ضایع بشه 😂

آره اصلا کلا دوست داره لج کنه باهام منم امشب میخوام سوال زیست بشدت سخت از اونا که فضایی هستن بپرسم ا ...

خوب پس بخاطر همون زورش اومده نمرت اینقدر بالا شده میخاد شخصیتت رو بشکنه که نتونی پیشرفت کنی کور باباش ولی کن سر دق همینم شده بیشتر بخون تا بترکه الان دیگه نقطه ضعفشو فهمیدی نسبت به خودت 😂💔حالا همین نقطه رو هی فشار بده منم بجای این د..یوث بهت میگم ماشالله به این تلاشت

خوب پس بخاطر همون زورش اومده نمرت اینقدر بالا شده میخاد شخصیتت رو بشکنه که نتونی پیشرفت کنی کور بابا ...

مرسی 😂

امشب ولی من میخوام اون سوال رو بپرسم شب بهت میگم چی شده چون خیلی فکر میکنه خفنه  🤣

با ما میگه مگه دانشگاه سر تپه حسابداری خودگردان قبول بشید بهمون هم میگه گاو و گوسفند میگه ماشالله به گاو و گوسفند های من 

مرسی 😂امشب ولی من میخوام اون سوال رو بپرسم شب بهت میگم چی شده چون خیلی فکر میکنه خفنه 🤣با ما میگه ...

یه آیدی چیزی بده خو تو دوستای خوبی میشیم بخدا💔😂

فکرم میزاریم رو هم کلی بلا سرش میدیم 

امسال معلم علوم ما گفت به سگ میگفتم ساکت باش بشین انجام می‌داد تیکه مینداخت به ما یبار پاش پیچ خورد میخواست با کله بیوفته زمین قدشم خیلی بلنده ما ۳۸ نفر آدم مردیم از خنده به زور نگه داشتیم