2777
2789
عنوان

چقدر بده پول نداشته باشی ولی پولدار باشی

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 24 پست
برو سرکار عزیزم . خساست درمان نداره .اگه اهل حرف زدن و حل مشکل هستن بپرس پولا رو قراره کجا ببرن؟ خب ...

هر چی میگم یه مغازه رو بدین توش  کار کنم میگن اجاره بیشتر بدرد میخوره و اجارشو خب میدن به قسط و .....  چند ساله دلم میخواد شاغل شم ولی نمیشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وا چه بد درسته که پول دارن باید زمین خرید ولی در کنارش باید به خودشون هم رسید

میرسن ولی کم من بیشتر دلم میخواد مثلا برای یه چیزایی اصلا خرج نمیکنن همسرم هم نه اینکه خسیس باشه هاااا نه واقعاشرایط،اقتصادی بذ شده والا داشته باشه میده 

میرسن ولی کم من بیشتر دلم میخواد مثلا برای یه چیزایی اصلا خرج نمیکنن همسرم هم نه اینکه خسیس باشه هاا ...

اها کیه که تو شرایط اقتصادی بد  وعض اقتعادیش خوب باشه عزیزم یه خورده تحمل کن و به شوهرت حق بده گلم

غم انگیز ترین چیز توی زندگی  یه استعداد تلف شدست

اها کیه که تو شرایط اقتصادی بد وعض اقتعادیش خوب باشه عزیزم یه خورده تحمل کن و به شوهرت حق بده گلم

بهش حق میدم ولی خب میدونم بابام و داداشم میتونن ملک بیشتری نخرن و من به جاش به خودم برسم 

بهش حق میدم ولی خب میدونم بابام و داداشم میتونن ملک بیشتری نخرن و من به جاش به خودم برسم

اها پس تو انتظار داری بابات بهت پول بده

اها پس تو انتظار داری بابات بهت پول بده

من میگم وقتی پول میده به برادرم که مغازه و زمین بخره خب یکمم به من بده همه میگن فلانی ( بابام ( خیلی پولداره( پولداره) ولی خب من پول ندارمممم

من میگم وقتی پول میده به برادرم که مغازه و زمین بخره خب یکمم به من بده همه میگن فلانی ( بابام ( خیلی ...

اها  اره دیگه وظیفه  هر پدری هست به بچه هاش کمک کنه