2777
2789
وظیفه زن چیه

تمکین به همسر 

حتی بعد ازبارداری میتونه بگه ک من بچه رو شیر نمیدم

این قانونیشه، 

تو واقعیت ک هممون دیدیم زن عین خدمتکار میمونه🫠 بشور،بساب،بپز، بدون حقوق،با غرهای فراوان 

شبانه روزی رایگان دراختیار همه اعضاخونواده هست

مهریه هم کی داده کی گرفته

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ....

از دید اسلام بخوای بدونی وظیفه زن فقط و فقط و فقط دادن رابطه ی جنسی و در دسترس بودن هست.یعنی این موضوع براش واجبه و دقیقا بخاطر همین هم مهریه میگیره هم نفقه هم اجرت المثل. 

از نظر اخلاقی باید تقسیم کار باشه چون باهم زندگی میکنن و باعث میشه زندگیشون درست پیش بره.

خیلی از قوانین عرفی هستن و خود اسلام هم دست رو باز گذاشته تا نسبت به فرهنگ و عرف جامعه تصمیم گیری بشه.

اینکه تقسیم کار چجوری باشه طبق فرهنگ اون جامعه و خانواده هست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تمکین رو سرچ کنید کامل توضیح بده براتون فقط در این حد بگم که زن باید از مرد تمکین بکنه هم عام هم خاص ...

حس بدی گرفتم از این کلمه 

تمکین یعنی اطاعت زن از درخواستای مرد چ جنسی چ... 

نمیدونم چرا اینقد ارزش زنارو پایین میارن

همون نیازی ک مرد داره زنم داره😒دوطرفست این موضوع

ممنونم ازت 💝🙂

❤❤❤

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
اگخ نمیخواد اشپزی کنه چرا شوهر میکنه

اووو نه بابا 

زن مگه کلفته 

خوب مردا قانون قانون میکنن برای ارث و دیه و حق و حقوقی که از زن گرفتن 

زن هیچ وظیفه ای نداره برای انجام کارای خونه 

عرکاری میکنه لطفته و قانونا و شرعا باید پول دریافت کنه

و قسم به لحظاتی که تمام توان و تحملت به پایان رسیده اما تو دوباره دوام می‌آوری☄️

درسته تو زندگی مشترک هر کس مسیولیتی داره و باید با هم باشن تا زندگی پیش بره ولی به صورت شرعی نگاه کن ...

ی سوال داشتم، من عقدم مهریه م هم عندالمطالبه هست ، میتونم هروقت خاستم درخواست بدم و ازش بخام پرداخت کنه؟ اینجا تو ایران که جا نیفتاده بنظرتون خیلی کار بدیع اگه انجام بدم!؟ اصلا چجوری هست مراحلش 

و راجب نفقه یکم بهم توضیح میدید اطلاعاتم کمه

طبق شرع زن به جز تمکین هیچ وظیفه ای نداره ، ولی  بدون اجازه شوهر حق بیرون رفتن از خونه رو نداره ، در صورت مساوات و وضع مالی مرد ۴ همسری مجازه ،،،،خانومای ایرانی لطفاً خودتون گول نزنین فرهنگ ما همچین چیزی رو قبول نمیکنه ، کار خونه و تربیت بچه با مادر کار بیرون با مرد ،،،،درصورت شاغل بودن خانم کارای خونه  باید نصف بشه ،،،فرهنگ ایرانی همینه

اووو نه بابا زن مگه کلفته خوب مردا قانون قانون میکنن برای ارث و دیه و حق و حقوقی که از زن گرفتن زن ه ...

پس اگه اینطوریه 

مشکلی ندارید همسرتون بتونه همزمان با شما 3 تا زن دیگه بگیره؟ 

آخره صبر سبزه🌱

بنظرم هم زن و هم مرد وظیفه دارن در حد توانشون برای راحتی و آسایش فرزندانشون تلاش کنن .زن دست به سیاه و سفید نزنه و فقط مرد کار کنه که نمیشه .کلا نظم خونه به هم میریزه .و بچه ها خوب تربیت نمیشن 

آزادی پوشش ربطی به مهریه ندارهمهریه تنها پشتوانه زن توی این جامعه ست

دقیقا ایران کشور مرد سالاری هست تنها جایی که به زن بها داده شده همین‌جاست بعد این متنش کامل نیست شاید خانم شاغل که این حرف و زده وگرنه بعید میدونم کسی چینین چیزی بگه

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗