2777
2789
عنوان

چه قدر حس بدی دارم شاغل نیستم

120 بازدید | 15 پست

ارشد خودمو تو رشته های وزارت بهداشت گرفتم .اما بعد بارداری و زایمان نرفتم .چون پسرم وابسته بود جایی واینستاد.و تو بارداری هم از ترس کرونا توقف زدم

حالت خانمایی رو میبینم که چه قدر زرنگن و چه قدر جسور تو دوران کرونا کار کردن و الان مثل مرد کار میکنن با وجود بچه .میبینم چه قدر من تن پرورم .و زرنگ نیستم اصلا .

البته دیگه الان با سن من هم کار نیست. و خداروشکر مشکل مالی هم ندارم..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چندوقت پیش یه سخنرانی از جامعه شناس میدیدم میگفت اگر میخوای امید و شادی یه جامعرو نابود کنی احساس پوچ بودن به زن خانه دار بده،دقیقا کاری که جامعه ی ما داره میکنه

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

عزیز به چی تن پرور به چیزی که ممکن بود بهتون اسیب بزنه؟به بچه ای که وابسته بود؟مادرم مهندس بود من نوزاد رو میذاشت میرفت چون منم وابسته بود پیراهنش رو درمیارد میذاشت کنار چون تا میرفت گریه میکردم الان مامانم بازنشسته اس ولی دائم با یاداوری اونا بغضی میشه البته مادرم بهترینه شما الانو نبین و یادت باشه بچت مهمترینه برات چه ادمایی دیدم که بچهاشون ترکشون کردن چون مادرا جایی که نیاز بود نبودن

۳۵ .خوب کار پش اومد به خاطر بچم نرفتم .دیگه هر سال که کار نریختن

عزیزم منم وزارت بهداشتم برو بگو میخوام طرح اختیاری برم خودشون بات کار پیدا میکنن توقف طرح دی برو بگو میخوام طرح برم

دیگ تنبلی خودته و گرنه کار ک هست

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

ما تو جامعه ای هستیم که یکسره به زن حس ناکافی بودن میده

اگه با فامیل ازدواج کنه میگن فامیلش نبود غریبه اینو نمیگرفت. با غریبه ازدواج کنه میگن این اگه خوب بود فامیلش میگرفتتش. اگه بره دانشگاه میگن اینو کسی نمیگره هی درس میخونه. ازدواج کنه میگن هدفی جز ازدواج نداره

لاغر باشه میگن ترکست. بلند باشه میگن درازه. باید عمل کنه. بجنگه. کار بیرون و خونه رو انجام بده. باید همیشه بدوئه شاید حس رضایت داشته باشن ازش

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝