2777
2789

دوستای عزیزم،شما دعوت شدید به این تاپیک🙂❤️

خیلی خوش آمدین🤍🫂

لطفا بیاید از صمیم قلب برای هم دعا کنیم🤲🏻🥹

این روزا هممون محتاج دعای هم هستیم🫠❤️

التماس دعا🤍

درصورت تمایل میتونید آرزوهاتون رو اینجا ثبت کنید تا کنار هم برای هم دعا کنیم🌱❤️

بچها🥹🌱
لطفا برای من دعا کنید تا سال دیگه دانشجوی رشته مورد علاقم شده باشم❤️
دعا کنید دانشجو علوم پزشکی شده باشم😍📚
دعا کنید برام توی کنکور موفق بشم🤍🫂
برای آرامش دلم،و سلامتی خانوادم دعا کنید لطفا❤️🌱
با امید حاجت روایی برای تک تک شما دوستای گلم🤍

🔴اگر تمایل داشتید دوستاتونم تگ کنید،تا همه دور هم برای هم آرزو کنیم😍

من اسم کاربری کلی از دوستای عزیز نوشتم که یادم باشه براتون دعا کنم امشب🥹🤍

انشاالله همه حاجت روا میشیم❤️

اگه عمری باقی بود سال دیگه هم توی همین تاپیک میایم خداروشکر میکنیم🙃🌱🤍🤲🏻

التماس دعا🙏🏻🥺

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

انشالله همه حاجت روا بشن، واسه منم دعا کنید اخلاق شوهرم خوب بشه، اینقدر اذیتم نکنه🤲🤲🤲

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدایا، امشب که شب آرزوهاست، ما همه مون اینجا جمع شدیم تا از صمیم قلبمون برای خودمون و عزیزامون دعا کنیم❤️

خدایا، سلامتی و سعادت‌رو برای همه ما و خانواده‌هامون طلب می‌کنیم. هر کسی که در زندگیش با مشکل یا بیماری روبرو هست، شفا پیدا کنه❤️

خدایا، گشایش ِکارها و روزی حلال رو برای ما و همه کسایی که به آن نیاز دارند، عطا کن. و هیچ کس رو در تنگنا و فشار مشکلات قرار نده🌱

خدایا، ما رو به راه راست و هدایت کن. ما رو از گمراهی و خطا حفظ کن و توبه مارو قبول کن

خدایا، امشب که شب آرزوهاست، ما همه مون اینجا جمع شدیم تا از صمیم قلبمون برای خودمون و عزیزامون دعا ک ...

امشب که همه به دنبال آرزوهای خود هستند، ما رو بی‌نصیب از دعاهای گرانبها تون نگذارید.🤍خدایا آرزوهامون رو مصلحتمون قرار ده و همه رو نیک فرجام بفرما🤍
خدایا، امشب صادقانه یادت می کنم،هر لحظه عاشقانه یادت میکنم. ما رو در مسیرمون به سوی خودت تنها نگذار و دست ما رو در بازار مهرت بگیر و به حال خود رهامون نکن.🤍
خدایا، به دل های بی قرار آرامش بده🥹❤️
خدایا، نام تو ما را جواز، مهر تو ما را جهاز، شناخت تو ما را امان، و لطف تو ما را عیان. شب آرزوها مبارک🫂🤍🙏🏻🤲🏻

خدایا امشب آرزوی هیچکیو بی جواب نذار،خودتم میدونی تو دل من چی میگذره اول حاجت بقیه رو برآوردع کن بعدش به منم نگاهی بنداز به این شب عزیز قسمت میدم❤️🙏

دعام کنید عشقم برگرده🙂خیلی دلشکسته‌ام،یا امام حسین قسمت میدم به ابولفضل عباس واسطه شو بینمون که باز آشتی کنیم

منم بازی :)

دعا کنید سال دیگه 

خوشحال باشم 🦋

دانشجوی رشته مورد علاقم تو شهر مورد علاقم باشم 🥺🦋

و 

با یه آدمی که دوسم داره و دوسش دارم آشنا بشم :)

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

خدایا من سالهاست آرزوی بچه دار شدن و اولاد داشتن دارم 

خدایا دیشب خواب دیدم زایمان کردم و از سینم شیر میاد 😭😭

خیلی دوا درمون کردم تو اتاق عمل رفتم درد کشیدم الان میخوام انتقال جنین بدم برام دعا کنید شاید لطف خدا شامل حالم شد😭

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به هدف‌های مثبت♥️من  در آخر این تیکر یه مادرشدم انشالله😍😍😍 توهم بگو‌ ایشالله

شب آرزوها چه سسشعریه نشنیدم تا حالا😂

شاید از نظر دینی اعتقاد نداشته باشی ولی چون خیلی از آدما امشب دعا میکنن و تو کار درخواستن انرژی میره بالا واسه جذب خواستت❤️🫂

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶