2777
2789
عنوان

جالب ترین نوشته ای که پشت ماشین دیدید چی بوده😀🫢

| مشاهده متن کامل بحث + 1610 بازدید | 99 پست
بنده خدا چقدم ادم موفقیه

اون لیاقت نداشت عزیزم

خدا کمکش کنه

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

اون لیاقت نداشت عزیزمخدا کمکش کنه

من شوهرشو دیده بودم

میومدن خونمون یه وقتایی یا ما میرفتیم (خیلی کم)

پسره کللللللللا تو اینستا داشت کلیپایی که مربوط به پارتی های تهران بود و نگاه میکرد

خیلی زود براش زن گرفتن انگار هیچ شیطنتی نکرده بوده عقده داشت 

بعد ازدواجش تازه یادش افتاد که دختر بازی کنه

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پشت 405 زده بود کجا آبگوشت میدن؟ 😐😂

ما ز چاه آب میخوریم دریا حسادت میکند

مدل پایین مرام بالا🥺😍

رفیق بی کلک مادر زن

مرگ دست خداست زن ها وسیله اند🤨😂

همه دنبال یار ما هم دنبال بار

بوق نزن گاز میدم نمیره😔😔💔

و... 

من شوهرشو دیده بودممیومدن خونمون یه وقتایی یا ما میرفتیم (خیلی کم)پسره کللللللللا تو اینستا داشت کلی ...

متاسفانه بلد نیستند از فضای مجازی در اصل از موبایل چجوری استفاده کنن

جنبه ندارن بعضی ها گند میزنن به همه چی🙂‍↕️

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

ریدی دادا آب نیست🤣🤣در کمال ناباوری

😂😂😂🤞🏻

یکی بود دیگه نیست

🤞🏻👊🏻👏🏼

پشت 405 زده بود کجا آبگوشت میدن؟ 😐😂ما ز چاه آب میخوریم دریا حسادت میکندمدل پایین مرام بالا🥺😍رفیق ...

هممممشون باحال بود😂😂😂🤞🏻🤞🏻

بخصوص زن که وسیلس😂😂

منم پشت یه نیسان یه جمله دیدم که اینجا بذارم تعلیق میشم😂

بگو‌‌ لطفا😆

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤