2777
2789

اما اصلا خوشحال نشدم

ای کاش زمانی که ذوقشو داریم بیان نه وقتی‌که ذوق و شوقمون مرده

همین کارو چرا همون یه هفته پیش نکردی یک روز بعدش دو روز بعدش

نه اینکه بعد اون همه پیامای چرت و بی محلی که بابتش عذاب کشیدم برام گل و شیرینی موردعلاقمو بیاری😭😭😭

امشب اسی : فداش بشم منه قربونش بشم منه

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بع این فک کن که خیلی از مردا بعد دعوا و قهر حتی یه ببخشید ساده نمیگن چه برسه به اینکه گل و باقلوا بخرن

متوجه اشتباهش شده خواسته از دلت دربیاره

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
چرا چندروز پیش نشده!!!!؟؟امروز که پنج شنبه است متوجه شده

😂😂😂😂😂😂

دعام کنید عشقم برگرده🙂خیلی دلشکسته‌ام،یا امام حسین قسمت میدم به ابولفضل عباس واسطه شو بینمون که باز آشتی کنیم

چرا چندروز پیش نشده!!!!؟؟امروز که پنج شنبه است متوجه شده

ای خواهررر

مرده دیگه عقلش تو... 

حالا شوهر تو گل خرید حتی امروز

بخدا بعضی مردا یه معدرت هم نمیخوان ولی بازم پرتوقعن و انتظار دارن

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم