2777
2789
عنوان

حرم امام رضا عکس🤍🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 47 پست
زیارتت قبول باشه عزیزمدعا کن سال بعد به چیز ی که میخوام رسیده باشم با خانوادم بیایم مشهدو دعا کن انت ...

چشم انشالله عزیزم

میشه برام دوتا صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه برم سرکار و سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا المرتضی(ع)سلام رویای قشنگم ، الهی قسمت خودت باشه عزیزم🤲 ممنونم یا ...

ممنونم عزیزم

میشه برام دوتا صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه برم سرکار و سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا المرتضی(ع)سلام رویای قشنگم ، الهی قسمت خودت باشه عزیزم🤲 ممنونم یا ...

سلام خواهر جون 💚❤️

ان شا ء الله قسمت خودتون هم بشه و حاجت روا باشید 💚

لطف کردید متشکرم 💚

💚 «پروردگارا، من به هر خیری که به سویم بفرستی، نیازمندم.» قصص۲۴💚  🌱فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ( خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱️)   🌿 سوگند به روز وقتی نور می گیرد و به شب وقتی آرام می گیرد که من نه تو را رها کرده‌ام و نه با تو دشمنی کرده‌ام( سوره ی ضحی آيات 1 تا 3).🌿     معجزه اتفاق می افته، مثل یه نور...✨اَلْحَمُدُ لِلَّهِ کَمَا هُوَ اَهْلُه.🌼                                                  گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من❤️
سلام خواهر جون 💚❤️ان شا ء الله قسمت خودتون هم بشه و حاجت روا باشید 💚لطف کردید متشکرم 💚

خواهش میکنم گلم ، عیدت هم مبارک باشه عزیزم ، امشب دوست داشتی برا همسرم دعا کن چند وقته پادرد و کمردرد داره ، برا سلامتیش التماس دعا دارم🙏

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
خواهش میکنم گلم ، عیدت هم مبارک باشه عزیزم ، امشب دوست داشتی برا همسرم دعا کن چند وقته پادرد و کمردر ...

عید شما هم مبارک باشه خواهر جون ❤️

چشم خواهر عزیزم ان شاء الله سلامت باشند و سلامتی شون رو به دست بیارند💚

💚 «پروردگارا، من به هر خیری که به سویم بفرستی، نیازمندم.» قصص۲۴💚  🌱فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ( خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱️)   🌿 سوگند به روز وقتی نور می گیرد و به شب وقتی آرام می گیرد که من نه تو را رها کرده‌ام و نه با تو دشمنی کرده‌ام( سوره ی ضحی آيات 1 تا 3).🌿     معجزه اتفاق می افته، مثل یه نور...✨اَلْحَمُدُ لِلَّهِ کَمَا هُوَ اَهْلُه.🌼                                                  گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من❤️

تاپیک بعدی قفل بود

منم به یادتم عزیز دلم

انشاالله تا سال بعد همین موقع به هر چی که دل پاکت میخوای رسیده باشی و خوشبخت ترین باشی 

نمازت قبول درگاه حق باشه انشالله

مرسی ❤️

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

کاش اسمتو بگی بهم با اسمت دعات کنم

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

تاپیک بعدی قفل بودمنم به یادتم عزیز دلمانشاالله تا سال بعد همین موقع به هر چی که دل پاکت میخوای رسید ...

فدات بشم انشالله،توهم به هرچی میخای برسی و دلت شاد باشه😍❤️