2777
2789
عنوان

حرم امام رضا عکس🤍🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 47 پست
زیارتت قبول باشه عزیزمدعا کن سال بعد به چیز ی که میخوام رسیده باشم با خانوادم بیایم مشهدو دعا کن انت ...

چشم انشالله عزیزم

میشه برام دوتا صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه برم سرکار و سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا المرتضی(ع)سلام رویای قشنگم ، الهی قسمت خودت باشه عزیزم🤲 ممنونم یا ...

ممنونم عزیزم

میشه برام دوتا صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه برم سرکار و سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا المرتضی(ع)سلام رویای قشنگم ، الهی قسمت خودت باشه عزیزم🤲 ممنونم یا ...

سلام خواهر جون 💚❤️

ان شا ء الله قسمت خودتون هم بشه و حاجت روا باشید 💚

لطف کردید متشکرم 💚

💚 «پروردگارا، من به هر خیری که به سویم بفرستی، نیازمندم.» قصص۲۴💚  🌱فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ( خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱️)   🌿 سوگند به روز وقتی نور می گیرد و به شب وقتی آرام می گیرد که من نه تو را رها کرده‌ام و نه با تو دشمنی کرده‌ام( سوره ی ضحی آيات 1 تا 3).🌿     معجزه اتفاق می افته، مثل یه نور...✨اَلْحَمُدُ لِلَّهِ کَمَا هُوَ اَهْلُه.🌼                                                  گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من❤️
سلام خواهر جون 💚❤️ان شا ء الله قسمت خودتون هم بشه و حاجت روا باشید 💚لطف کردید متشکرم 💚

خواهش میکنم گلم ، عیدت هم مبارک باشه عزیزم ، امشب دوست داشتی برا همسرم دعا کن چند وقته پادرد و کمردرد داره ، برا سلامتیش التماس دعا دارم🙏

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
خواهش میکنم گلم ، عیدت هم مبارک باشه عزیزم ، امشب دوست داشتی برا همسرم دعا کن چند وقته پادرد و کمردر ...

عید شما هم مبارک باشه خواهر جون ❤️

چشم خواهر عزیزم ان شاء الله سلامت باشند و سلامتی شون رو به دست بیارند💚

💚 «پروردگارا، من به هر خیری که به سویم بفرستی، نیازمندم.» قصص۲۴💚  🌱فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ( خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱️)   🌿 سوگند به روز وقتی نور می گیرد و به شب وقتی آرام می گیرد که من نه تو را رها کرده‌ام و نه با تو دشمنی کرده‌ام( سوره ی ضحی آيات 1 تا 3).🌿     معجزه اتفاق می افته، مثل یه نور...✨اَلْحَمُدُ لِلَّهِ کَمَا هُوَ اَهْلُه.🌼                                                  گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من❤️

تاپیک بعدی قفل بود

منم به یادتم عزیز دلم

انشاالله تا سال بعد همین موقع به هر چی که دل پاکت میخوای رسیده باشی و خوشبخت ترین باشی 

نمازت قبول درگاه حق باشه انشالله

مرسی ❤️

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

کاش اسمتو بگی بهم با اسمت دعات کنم

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

تاپیک بعدی قفل بودمنم به یادتم عزیز دلمانشاالله تا سال بعد همین موقع به هر چی که دل پاکت میخوای رسید ...

فدات بشم انشالله،توهم به هرچی میخای برسی و دلت شاد باشه😍❤️