2777
2789
عنوان

ای لعنت به کسی که

162 بازدید | 23 پست

با احساسات یه دختر بازی میکنه واقعا این آدما چی میخوان که اینطوری میکنن 

از خودم بدم میاد که انقدر احساساتیم

هر انسانی جایز الخطاست ولی هر انسانی جایزالعفو نیست 

ای لعنت به دختری که احساستش انقدر راحته

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ب کسی ک باهاش دوستی وابسته نشو

ته دوستیا رسیدن نیست بخدا

فقط حداقل با کسی ک میشناسی دوس شو الان اکثرا متاهل مجرد نمان

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

پسرا یه قانون ساده دارن

اگه دم دست باشی دم دستی میشی

😐

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

پسرا یه قانون ساده دارناگه دم دست باشی دم دستی میشی😐

مخالفم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

دراز کشیدم تو نی نی سایت میچرخم تاپیک بدرد بخوری هم نمیبینم تو چی

من شبکه ای فیلم زدم 

این فیلم شاید برای شماهم اتفاق بیفتد 

سمیییی 

داره  

https://daigo.ir/secret/7824169306 ناشناسه حوصلت سر رفت بیا