2777
2789
تو که انقد بامنطق هستی و هدفمند چدا فکر درامدی؟دنیا لهو ولعبی بیش نیست بجای اینکه هدفت در امد باشه و ...

آدم تا روحش درست نباشه ب درآمد زیاد نمی‌رسه

ثروت انرژی و ارتعاش بالا میخاد ، ک الحمدالله بعضیا رسیدن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داری میگ از اول بشرچجوری میخاد مو یا دندونی مونده باشه؟! بعدم مگ خداس درسته ک شاید علمشون از ما بیشت ...

فرض کن فیلمه. اصلاً مهم نیست چه جوری. میگن ما میتونیم یه عده رو زنده کنیم. کیا زنده میشن؟ یا کیا زنده بشن خوبه؟

آدم تا روحش درست نباشه ب درآمد زیاد نمی‌رسهثروت انرژی و ارتعاش بالا میخاد ، ک الحمدالله بعضیا رسیدن

بله ثروت ارتعاش بالا میخواد 

ولی وقتی به ارتعاش بالا برسی دیگه ثروت برات بی اهمیت میشه چون چیزای با ارزشتر در نظرت جلوه گر میشن😘

وابستگی به پول وثروت ومادیات مربوط به چاکرای ریشه هس یعنی پایینترین بعد یک انسان

اینکه آدم پول زیاد بخواد چه ایرادی داره؟ شاید میخواد در راه خیز خرج کنه. تولیدی بزنه.کارآفرینی کنه. کتابخونه بسازه و ...

می تونم از  استارتر محترم  سوال کنم  این مطلب چطور به ذهنتون  خطور کرد ؟
مسخره نمیکنم ها  چون  خودمم هم یه همچین  چیزی تو ذهنم  هست می خام بدونم  قرابت  تفکری داریم یعنی  همون چیزی که تو ذهنمه  تو ذهن شما هم هست یا نه ؟