2777
2789

بچها من لباس نجس ،نجاست برمیدارم آب میکشم قاطی بقیه لباسا مینذازم لباسشویی بنظرتون کارم اشتباهه چون من همیشه لباسام نجس هست کمردرد دارم سخته با دست بشورم لباس کارم آب میکشیدم قاطی بقیه لباسا مینداختم لباس بیرونم همیطور،اتفاقی بابت این موضوع نیفتاده ینی مریض و اینا نشدیم بنظرتون کارم اشتباهه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگیری هم مشکلی نداره از لحاظ شرعی مثلا وقتی نجاست ادرار باشه گفتن مشکلی نداره چون لباسشویی به آب کر ...

اگه دوبار آبکشی کنه اوکیه 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
سلام عزیزم نجاستو برطرف کن با آب روان همون شیر آب بعد بنداز ماشین هیچ مشکل شرعی و بهداشتی هم نداردبی ...

بعضیا میگن باید لباس نجس،بیرون،کار جدا جدا شسته بشه بنظر شما درسته آخه لباس شویی چند دور میشوره 

بعضیا میگن باید لباس نجس،بیرون،کار جدا جدا شسته بشه بنظر شما درسته آخه لباس شویی چند دور میشوره

نه عزیزم من تازگیا یه کلیپ دیدم شبکه سه از این انیمیشن ها بود در مورد لباس نجس گفته بود

می‌گفت اگه نجاستو برطرف کنی بندازی ماشین مشکلی ندارد اگه برطرف نکردی گذاشتی ماشین باید دو دور آبکشی بشه تازه گفت اگه نجاستو کاملا شستی بعد خشک شدن ردش موند اصلا اشکالی ندارد

آخرش گفت خدا بخشنده تر از اونه که مارو نبخشه بابت این چیزا.گفت تمیز کنید بشورید بعدشم شکی نداشته باشید