2777
2789
عنوان

پر بازدید کنید شب ارزوها میخوام چندتا تکنیک بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 8399 بازدید | 237 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی چی دعامون لطیف باشه؟

گلم همه رو توضیح دادم بخونید

دلتون باید از هرچی کینه نفرت پاک بشه ب ارامش برسه جنس قلبتون روحتون لطیف بشه صداتونو ک فرشتها از جنس لطیفی هستن بشنون ب اسمون ببرن

لایک لطفاااا

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

اسی‌ اگه نرسم چی 😭 من بدبخت ام خدا حاجت منو نمیده 😭

عزیزم هیچوقت خودتو بدبخت خطاب نکن با همین کلمه ب جهان هستی ندا میفرستی ک بدبختی 

همیشه از جملات مثبت تو زندگیتون استفاده کنید با این کار هم همون لحظه حالتون خوب میشه و هم اینکه تاثیراتشو کم کم توزندگیتون میبنید 

چیزای ک میگمو فقط از شنیدها نیست خودم تجربه کردم و با دیگران ک طالبش هستن ب اشتراک میزارم 

قطعا ب خولستتون میرسید هرچه ب صلاحه 

و همه چیزو ب خودش بسپار 

با ارزوی بهترینها گلم

بچها منو اینو از استادم یاد گرفتم اگه کسی دسترسی ب ایستا داره بگه تا لینک پستو بدم برید ببینیداونایم ...

همینجابگو اینستاندارم

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   

مرسی عزیزم ❤️❤️

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

منم لایک کن اسی❤

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
😂😂فقط یادم باشه لباسای تمیز و رنگ روشن بپوشم یه شمع هم روشن کنم خوب میشه .ترکیبیه😂حالا انقدر میگم ...

ولی اون حسه واقعا مهمه من سنم پایین بود هر چی به شوخی و خنده از خدا میخواستم استجاب میشد الان نمیدونم چیشده دلم سیاهه یا نا امیدم که دعاهام کمتر مستجاب میشه

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را