2777
2789
عنوان

پر بازدید کنید شب ارزوها میخوام چندتا تکنیک بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 8415 بازدید | 237 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی دعامون لطیف باشه؟

گلم همه رو توضیح دادم بخونید

دلتون باید از هرچی کینه نفرت پاک بشه ب ارامش برسه جنس قلبتون روحتون لطیف بشه صداتونو ک فرشتها از جنس لطیفی هستن بشنون ب اسمون ببرن

لایک لطفاااا

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

اسی‌ اگه نرسم چی 😭 من بدبخت ام خدا حاجت منو نمیده 😭

عزیزم هیچوقت خودتو بدبخت خطاب نکن با همین کلمه ب جهان هستی ندا میفرستی ک بدبختی 

همیشه از جملات مثبت تو زندگیتون استفاده کنید با این کار هم همون لحظه حالتون خوب میشه و هم اینکه تاثیراتشو کم کم توزندگیتون میبنید 

چیزای ک میگمو فقط از شنیدها نیست خودم تجربه کردم و با دیگران ک طالبش هستن ب اشتراک میزارم 

قطعا ب خولستتون میرسید هرچه ب صلاحه 

و همه چیزو ب خودش بسپار 

با ارزوی بهترینها گلم

بچها منو اینو از استادم یاد گرفتم اگه کسی دسترسی ب ایستا داره بگه تا لینک پستو بدم برید ببینیداونایم ...

همینجابگو اینستاندارم

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   

مرسی عزیزم ❤️❤️

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

منم لایک کن اسی❤

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
😂😂فقط یادم باشه لباسای تمیز و رنگ روشن بپوشم یه شمع هم روشن کنم خوب میشه .ترکیبیه😂حالا انقدر میگم ...

ولی اون حسه واقعا مهمه من سنم پایین بود هر چی به شوخی و خنده از خدا میخواستم استجاب میشد الان نمیدونم چیشده دلم سیاهه یا نا امیدم که دعاهام کمتر مستجاب میشه

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را