2777
2789
عنوان

یه روزایی از پدر و مادرم متنفر میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 47 پست
خیلی اذیتم کردن آبرومو بردن بابام از ۱۲ سالگی تا الان که ۲۵ سالمه همش میگه برو برو برو برو برو برو خ ...

من مامانم میگه

بابامم روانیه اما تا حالا نگفته برو 

اما مامانم کلا دوسم نداره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو رو خدا اینجوری نگید وقتی خدایی نکرده یکیشون نباشه تازه میفهمید بودنشون نعمته

بسه دیگه 

خب اگه من بمیرم چی؟ اونا ککشونم نمیگزع

🏊🏼‍♀️🤽🏼‍♀️🏌🏼‍♀️🏇🏼🤺⛷️🤾🏼‍♀️⛹🏼‍♀️❤️

من مامانم میگهبابامم روانیه اما تا حالا نگفته برو اما مامانم کلا دوسم نداره

منم دوست ندارن 

حس میکنم از تو جوب پیدام کردن

تو رو خدا اینجوری نگید وقتی خدایی نکرده یکیشون نباشه تازه میفهمید بودنشون نعمته

مادرم همش میادبهم میگه فلانی پشتت چی گفته پرم میکنه اتیش میگیرم زنگ میزنم میپرم به طرف .منو دادبه یه عوضی معتاد بچه سال بودم خودش عاشق شوهرم بودمیخواست بهش نزدیک بشه .بعدازدواج رفت بایه پسره رابطه برقرارکردناحدجنسی و منو وپچمو فراموش کرد حتی یه سر نمیزدبهمون وهزاران بدبختی به سرم اورد با نادونیاش

شما و آن کسی که جواب تونو دادکاربر شکلاتم نخوری اونا این همه زحمت براتون کشیدن آخرش شما زبون باز کرد ...

چرا؟ 

شما و آن کسی که جواب تونو دادکاربر شکلاتم نخوری اونا این همه زحمت براتون کشیدن آخرش شما زبون باز کرد ...

ضمنا خودم برام خودم متاسفم.

ولی خستم کردن 

خدا لعنتش کنه پدر مادرم . گند زدن به کودکی و نوجوانی و جوانیم الآنم پدر آشغالم که مرده ولی مادرم داره همه تلاشش می‌کنه زندگیم خراب کنه هر چی بی احترامی بوده به من و همسرم کرده .