2777
2789
عنوان

کیا اینجا برای اعتکاف ثبت نام کردن 🥺💔

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 39 پست
چرا توی خونه انجام نمیدی؟ نصف شب بیدار شو هر دعایی که دوست داری بخون

بخاطر دوستام میرم بعد اصلا جوش یچیز دیگست نمیتونی دل بکنی ... واقعا نمی‌دونم چیکار کنم همش میگم زنگ بزنم داییم یا خالم بگم بزنن برام ولی میگم ارزش ندارع خودمم و کوچیک کنم دلم میخواست بدون منت کسی برم :)

اون برای بزرگسالانه یا مسئولین برای بچه ها اینجوری نیست هرچند من ک نتونستم برم 🙂 هنوزم باورم نشدنهه ...

نه بچه ها میتونن گوشی بیارن پارسال یادمه همه گوشی داشتن حتی بعضی دخترا نصف شب با دوست پسرشون تصویری صحبت میکردن زیر پتو😂😂😂

مات و مبهوت توام      ماه تماشایی من  👩🏻‍❤️‍👨🏻💞    

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه بچه ها میتونن گوشی بیارن پارسال یادمه همه گوشی داشتن حتی بعضی دخترا نصف شب با دوست پسرشون تصویری ...

نمی‌دونم والا این دوسال ک برا ما نذاشتن‌....

از مسئولش بپرسید بینید خطر نداره فکر نکنم برا شما مشکلی باشه چون خانم های مسئول اونجا خیلی راحت ترن ...

عزیزم 💋 ایشاالله سال بعد قسمتت بشه

مات و مبهوت توام      ماه تماشایی من  👩🏻‍❤️‍👨🏻💞    

دیگه نمیتونی ثبت نام کنی حتی اگر پولش جور شه؟

الان پول جور شده ولی میگه ثبت نام تموم شده من زنگ زدم کلی مامانمم باهاش حرف زد گفت حالا ی نفرو هرجور شده میشه جا داد تو ک بیست نفر و ثبت نام کردی اینم روش گفت شما راضی ای من مدیون کسی شم؟ فعلا ام دو نفر انصراف دادن ولی باید لیستمو ببینم من لیستت های خیلی زیادی دارم خبر میدم باز خیره ایشالا همین ...

آخه من درک نمیکنم چ مدیونی ای خیلی ها تازه پریود میشن نمیان حالا فقط من اضافه ام :)