2777
2789
عنوان

پنج ماه و خورده گذشت

209 بازدید | 20 پست

۵ ماه گذشت و نیومد خیلی دلتنگشم ولی دلم میخاد بیاد پسش بزنم بنظرتون میاد؟

«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»

واسه من 

پنجشنبه به اکسم پیام داده بودم بعد آن شد جواب نداد ، بعد جمعه تولد یکی از پسرای فامیل بود ک با اون صمیمیم عکسشو استوری کرده بودم اکسم دید دقیقا ی ساعت بعد اون رفت پیاممو سین زد و ی دختره برام ویس گرفته بود ک چیکار دارید

بنظرت سوخته ک اینطوری کرده؟😂

کاربری دست ۳ تا دوسته:)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واس من ۶ ماه رفته و نیومد و نمیاد 😪

الکی منتظر نمون تو هم

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

واسه من پنجشنبه به اکسم پیام داده بودم بعد آن شد جواب نداد ، بعد جمعه تولد یکی از پسرای فامیل بود ک ...

تو با پسر عکس گذاشتی؟؟؟

واسه من پنجشنبه به اکسم پیام داده بودم بعد آن شد جواب نداد ، بعد جمعه تولد یکی از پسرای فامیل بود ک ...

اره سوخته ولی اون اکست بدرد نمیخوره چون دختر دورش هست

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

چرا مال هیشکی برنمیگرده 💔

تا یه سال گاها دیده شده برگردن،حتی بیشتر 

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

برای من ۹ ماه شد نیومد که هیچی انگار وجود نداشتم

اخه قبلا این رفت بعد یکسال اومد فراموش کردم و پسش زدم بعد چند سال برگشت و خامم کرد دوباره رفتم تو فکرش الانم رفته برای همین میگم ممکنه باز بیاد؟

چرا مال هیشکی برنمیگرده 💔تا یه سال گاها دیده شده برگردن،حتی بیشتر

من بعد یکسال برگشت پسش زدم بعد چند سال من پیام دادم پسم زد بعد چند ماه اومد برگشتیم حالا هم نمیدونم دیگه میاد یا ن