2777
2789
عنوان

دلم مهاجرت میخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 96 پست
تلاش کن و برو

بعید می‌دونم بشه 

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀

نه من مهاجرت دوست ندارم، من سفر دور دنیا را دوست دارم ولی بعدش برگردم سر خونه زندگی خودم😁

خوشبحالت

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهاجرت تحصیلی خرج و هزینه دانشگاه برا خودشونهبعد دانشگاه هم تا ی مدتی ک برم سر کار خانوادم میدن بعد ...

انشالله موفق باشی و اونجور که فکر میکنی برات جور بشه

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
الان من ته دره هستممن هر سختی ب جون میخرم تا چندین سال مث ..‌ زحمت بکشم بعد حداقل اونجا ی زندگی خیلی ...

خیلی با همین خیال مهاجرت کردن البته همه اینایی که حرف از پیشرفت اون ور آب میزنن یکبار هم پاشون به خارج از ایران نرفته و نمیدونن جریان چیه ... چرا اون سختی رو تو مملکت خودت به جون نمیخری که به یک جایی برسی؟ مگه اینجا همه از گرسنگی دارن میمیرن ؟ اتفاقا پتانسیل پیشرفت تو ایران هزاران برابر بیشتر از کشورهای خارجی مثل آلمان ترکیه آمریکا و ... هست اونجا برات فرش قرمز پهن نکردند اون کشور مقصد برای تامین بخشی از بودجه ی کشورش اقدام به پذیرش مهاجر و پناهنده میکنه اونجا صد سال هم بمونی صاحب ملک هم بشی باز هیچ حق و حقوق قانونی نداری و وقتی کارت به دولت بیوفته یه تو سری خور بدبخت هستی 

گول تبلیغات ها را نخورید

ضمنا بنده خودم چند کشور خارجی سفر کردم و مدتی هم ترکیه دبی فنلاند بودم 

حالا این حرفاتون حتما از روی ناآگاهی و احساساتی بودن هست و گذریه ولی اگه یه روزی تصمیمت قطعی شد بری حتما شک بکن به تصمیمت ... 

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

انشالله موفق باشی و اونجور که فکر میکنی برات جور بشه

ایشالله 💙

خوشبحالت

گفتم دوست دارم نگفتم پولش را دارما😉

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
خیلی با همین خیال مهاجرت کردن البته همه اینایی که حرف از پیشرفت اون ور آب میزنن یکبار هم پاشون به خا ...

دقیقا یه بنده خدا 70 سالش بود اومد اداره مون، می‌گفت آواز دهل شنیدن از دور خوشست، چند سال انگلیس بوده و دوستام کانادا و آمریکا هستن، گفت هزینه زندگی اونجا زیاده و درمانش ضعیف

واسه همینه کسایی که با مدرک پزشکی مهاجرت میکنن موفق میشن، نه سایر اقشار

دقیقا یه بنده خدا 70 سالش بود اومد اداره مون، می‌گفت آواز دهل شنیدن از دور خوشست، چند سال انگلیس بود ...

حالا هزینه ی زندگی به کنار ! آدم یه جوری پیداش میکنه میگذرونه ولی وقتی یه تعمیرکار میاد خونتون و میفهمه اهل اونجا نیستی توی فاکتور سه برابر هزینه ی معمولی رو مینویسه و وقتی اعتراض کنی پلیس بیاد میگه حق کاملا با تعمیرکار هست و شما هیچ حق اعتراضی نداری چون شهروند اونجا نبودی ... یا مثلا توی آلمان شما باید ماهانه پول صدا و سیما بریزی حتی اگر تو خونتون تلویزیون استفاده نکنید ! به خدا اینا زندگی رو از ادم میگیره اعصاب آدم که خورد بشه سر همینا آرامش گرفته بشه هیچ پیشرفتی هم نخواهی داشت ... تازه کشور آلمان جالبه میگه کسایی که شهروند اصلی آلمان نیستن یعنی اونجا به دنیا نیومدن حق رفتن به مراکز اصلی و بعضی از شهرها رو ندارن این یعنی آخر نژادپرستی و ...

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

خیلی با همین خیال مهاجرت کردن البته همه اینایی که حرف از پیشرفت اون ور آب میزنن یکبار هم پاشون به خا ...

کی میگه پاشون نرسیده اقوام من اتفاقا رفتن و خیلیم موفق ترن تا وقتی ایران بودن

من سقف زندگی ک تو ایران میخوام و زندگی ک اونجا میخوام فرق میکنه 

من توقع دارم تو کشور خودم از بهترین امکانات برخوردار بشم و با کمترین نرخ تورم زندگی کنم 

دخلمون ب خرجمون نمیخونه تورم داره میشه چل درصد من خودمو پاره کنم تو آینده اینجا شاید بتونم فقط ماشین مورد علاقمو بخرم

در حالی که اونجا چون می‌دونم مهاجرم سقف خواسته هام کمتره میتونم برسم بهش و نرخ تورم مث ایران تچ فضا نیست

بعدم پولدار و  مرفه و بی درد 

آقا زاده ها هستن و اونایی که ثروت کلون بهشون رسیده که انقدر دارن که نمیدونن کجا خرج کنن 

پلار

حالا هزینه ی زندگی به کنار ! آدم یه جوری پیداش میکنه میگذرونه ولی وقتی یه تعمیرکار میاد خونتون و میف ...

آلمان به نژاد پرستی معروفه

کی میگه پاشون نرسیده اقوام من اتفاقا رفتن و خیلیم موفق ترن تا وقتی ایران بودنمن سقف زندگی ک تو ایران ...

داشتم مینوشتم اومد پیامه حوصلم نیس سر و کله بزنم

دقیقا یه بنده خدا 70 سالش بود اومد اداره مون، می‌گفت آواز دهل شنیدن از دور خوشست، چند سال انگلیس بود ...

تو انگلیس هزینه زندگی زیاده

و کسی که نمیتونه بپردازن نباید بره 

ولی کانادا من خیلی آدم میشناسم ک نزدیکن و حتی یدونه هم این چیزارو تجربه نکردن

حالا هزینه ی زندگی به کنار ! آدم یه جوری پیداش میکنه میگذرونه ولی وقتی یه تعمیرکار میاد خونتون و میف ...

تو آلمان همه چی بر اساس نژادته قبول دارم بعضی کشورها نژاد پرستن

ولی در باره کانادا و اینا قبول ندارخ

کی میگه پاشون نرسیده اقوام من اتفاقا رفتن و خیلیم موفق ترن تا وقتی ایران بودنمن سقف زندگی ک تو ایران ...

حرفای شما برای دهه ی هفتاد شاید صدق بکنه ولی گذشت اون زمان ...

این آمارهای شما الکیه متاسفانه ! 

فقط کافیه تو جشن ها یا یلدا یا نوروز یه سر به پاساژ ها مغازه ها طلافروشی ها بزنی تا متوجه بشی یه ثانیه هم سرشون خلوت نیست و مردم صدمیلیون صد میلیون پول خرج میکنن

اون زندگی شخصی شماست که به این شکله و کل مردم اینطوری نیست

تورم ترکیه ده برابر ایرانه

حتی خود آمریکا تورمش خیلی بیشتر از ایرانه شما تو آمریکا یک روز سرکار نری چند ماه عقب میوفتی ... بیچاره میشی

تو ژاپن از صبح ساعت 8 باید تا شب 8 کار کنی فقط بتونی از پس زندگی معمولی و کرایه خونه دربیایی

حاضری تو ایران صبح 8 بری و شب 8 برگردی خونه ؟ 

والا رفاه تو ایران موج میزنه هرکسی یه سال کار میکنه صاحب خونه ماشین میشه که تو هیچ کشوری این امکان پذیر نیست حتی خود امریکا طرف سی سال باید کار کنه صاحب خونه بشه