2777
2789
عنوان

کادو تولد بگم چی بخرن برام🥺😂🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 49 پست
مرسی قربونت برم🥹💞💫اره ولی همونم نمیدونم چییییی باشه ک بگم بخرن

مثلا من اگه باشم میگم  پوشه...قمقمه...خودکار مشکی

چون الان اینا تو لیست خریدمه😅😁

شماهم فکر کن ببین چی لازمه برات

اگه اهل کتاب خوندنی باهم برین کتابفروشی کتاب بگیر🥺🥺

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
خب بستگی داره خودت چی میخوای؟؟ساعت هوشمندعطر درجه یکلوازم آرایشی

همشونو دارم🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲

من میگم هیچی نمیخوام خب😑

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کیف

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

تولدت مبارک باشههع،خب بگو پول کادو بدن 😂

مرررسی ک🥹💋

پول خوب نیس چون باز فرداش کارتم خالیه😑💔🤣

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

بدت میاد هیچ شیش گونی پول باید ببری نصف لنگ گوشواره کوچولویی ک ب چشم ام نمیاد بخری

خب گوشواره و دستبند دارم😑

یعنییییی ببین زمین تا آسمون فرقشه با ایرپاد عااالیع صدا عالی برا کسی ک دوس پسر داره خوبه 🤣🤧

منی ک سینگل ب گورم چه کنم؟😑🤣

جرررر پس پیشنهادم عالی بود

اصن عاااااااالی🥹😂🦋

ولی مگ مادر قبول میکنه؟؟؟؟؟میگه خوراکی هم شد کادو؟؟؟

مثلا من اگه باشم میگم پوشه...قمقمه...خودکار مشکیچون الان اینا تو لیست خریدمه😅😁شماهم فکر کن ببین چ ...

فلن یه ریمل نیاز دارم اونم سفارش دادم😑😂