2777
2789
عنوان

کسی هست با علوم غریبه آشنایی داشته باشه بیاد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 21 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نماز حرز کبیر امام جواد علیه السلام : 

یه نماز ۴ رکعتیه ( ۲ تا ۲ رکعتی پشت سر هم ) ( ۲ رکعت نماز حرز امام جواد علیه السلام میخوانم قربه الی الله در رکعت اول بعد از حمد ، ۷ مرتبه آیه الکرسی ( آیه الکرسی فقط آیه ۲۵۵ سوره بقره هست ) و غیره ؛ دوباره در رکعت دوم بعد از حمد ، ۷ مرتبه اله الکرسی و غیره : دیگه تشهد و سلام رو میدی نماز که تموم شد . دوباره همبن نمارو بازم میخونی سلام رو میدی ، تماز که تموم شد بعدش حرز رو میبندی به بازوی راست 

اون روزِ دوشنبه و یا جمعه نباید روز نحس باشه ( یعنی استارتش : روزی که برای اولین بار میخوای حرز استفاده کنی روز نحس نباشه ؛؛؛ از دفعات بعدی مثلا میخوای دوش بگیری حرز رو در میاری بعد استفاده میکنی مهم نیست روز نحس باشه ) 

نمازش واجب نیست ولی مستحب موکده خونده بشه خیلی بهتره و چون یه نماز مستحبیه نشسته هم میشه خوند مثلا رو زمین یا رو صندلی مخصوص نماز 

سوره ها به ترتیبی که در اسکرین هست خونده بشه برای آیه ها و سوره ها از صلوات شمار استفاده کن اشتباه نکنی 

روز نحس شامل : روز قمر در عقرب ؛ و روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن = به عنوان روز نحس هستند .

*** تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۳ : 

اصلِ ایام قمر در عقرب عکس بالایی هست ولی برای احتیاط لازم ایام عکی پایینی هم مدنظر قرار گرفته بشه ( ایام هر دو عکس در هر ماه ۴_۵ روزه ) 

کلاً کارهای مهم و اساسی که لیست کاملش در گوگل هست در روز نحس انجام نشه که مهمترینش خواندن خطبه ی عقد هست ، بعد نامگذاری روی نوزاد یا تعویض اسم برای خود یا دیگری ، قولنامه ی ماشین و مال غیر منقول ، خرید طلا ، نوشتن حرزها ، سفر ( مگه اینکه واجب باشه که قبلش صدقه بدید ) ، اقدام برای تشکیل نطفه ، و ...

+ ختم و چهله های قرآنی و ادعیه ی شرعی روز شروعش در روز نحس نباشه و پریود هم نباش از روز دوم تا آخر چهله مهم نیست روز نحس باشه یا پریود باشه