2777
2789
عنوان

از ساعت 11قورمه سبزی رو بار گذاشتم😪

| مشاهده متن کامل بحث + 1642 بازدید | 71 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گوشتش یکمی خامه

در زودپزا باز نکن بزار بپزه خورشتت جا نیفتاده باشه بهتراز اینه که گوشت و لوبیاش سفت باشه بعد از اینکه تو زودپز پخت بریز داخل قابلمه یکم آرد تفت بده بهش اضافه کن لعاب میده خورش غلیظ میشه من قورمه سبزیا ۲ساعت تو زودپز میزارم تا گوشت و لوبیاش بپزه حدود یکساعت هم توقابلمه با شعله ملایم جامیفته 

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
قورمه تو زودپز!!غذا رو با تایم بالا درست کن تا جا بیفته عزیزم

آره !

منم همیشه تو زودپز میذارم ، عاااالی و لعاب دار میشه ! 

البته زیرشون کم میکنم که به دل بپزه

و اینکه زودپز م ایمنه وگرنه تو زودپز معمولی امتحان نکنید که میگیره سوپاپش

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....

قرمه سبزی تو زودپز خوب میشه که😐

چرا این همه مخالف هست😂😐

اتفاقا من تو زودپز ببشتر دوست دارم

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                          یکی از سخت ترین قسمت های نشدن اینه که میبینی برای بقیه چقدر راحت میشه و تو درحالی تمام تلاشت رو کردی باید حسرت بخوری🙂                                                                                                                  برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

قرمه سبزی تو زودپز خوب میشه که😐چرا این همه مخالف هست😂😐اتفاقا من تو زودپز ببشتر دوست دارم

ملت یه چیز یاد گرفتن که خورشت بابد یه روز بمونه تا خورشت بشه .. در صورتی که اگه غذا زیاد هم بپزه خاصیت شو از دست میده 

منم اولا به استفاده از زودپز مقاومت میکردم الان یه سالت میزارم گوشت و لوبیا بپزه بعد نیم ساعت یا یه ساعت هم تو قابلمه با شعله کم جا میوفته روغن پس میده

♡
لوبیاها هم میپزن؟؟

من همیشه تو زودپز میذارم یکساعته میپزه جا میفته نمیدونم زودپزت چه مدلیه که دو ساعت بود گوشت و لوبیاش نپخته، باید یکی دو بار امتحان کنی تایم پختش دستت بیاد آبم اندازه بریزی،

امیدوارم خورش امروزت بالاخره خوب شده باشه

رب انار که میزنین بعدش آبلیمو هم اضافه میکنید؟من تا حالا امتحان نکردم

اره عزیزم یک قاشق غذا خوری آب لیمو اگه داشتی آب نارنج ام خوبه

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

این به مزاق همه خوش نیست . من خودم رب تو قورمه اصلا ندوست

تاثیر زیادی نداره یک قاشق چای خوری رب کوجه رب انار ام که رنگ رو تغییر نمیده مزه رو بهتر میکنه با آب لیمو و آب نارنج ام که عالی میشه

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐